Golf i Santa Ponsa, Mallorca

Hvis du legger golfferien til Santa Ponsa får du kort vei til både golfbaner, stranden og det hyggelige storbylivet i Palma.

Santa Ponsa ligger i en vakker, grønn bukt et par mil vest for Palma. Og selv om Santa Ponsa er et moderne, internasjonalt badested som minner mye om nabostedet Palma Nova, er det likevel roligere og mer avslappet her. Beliggenheten er perfekt – med golfbanene Santa Ponsa og Poniente rett i nærheten.

Les mer om reisemålet Santa Ponsa Skjul tekst

Golf Club Son Termens
Mellom Palma og landsbyen Valldemossa ligger en av de fineste banene på Mallorca – Son Termens. Anlegget ble åpnet i 1998 og er bygget etter økologiske prinsipper. Banen er veldig kupert og trær avgrenser alle fairways. De fleste par 4-hullene er under 300 meter lange. Vær oppmerksom på vinden som plutselig kan skifte og overraske.

Golf Park Puntiró
Golf Park Puntiró er designet av Jack Nicklaus. Dette er en middels vanskelig bane med mange utfordringer, blant annet et par utfordrende vannhull og bunkre. Anlegget har gode treningsmuligheter, samt et flott klubbhus med en fin restaurant. Banen ligger ved flyplassen bare ni kilometer øst for Palma.

Golf de Poniente
Veldig populær bane blant skandinaver. Golf de Poniente ligger ca. fem kilometer nord for Magaluf. Det er en kupert skog og parkbane som alle trives på, tross seks store vannhinder og utallige bunkre. Utseendemessig er Poniente kanskje den flotteste banen på Mallorca. Ifølge Pepe Gancedo, Spanias mest kjente banearkitekt, er det tiende hullet et av de beste par 4-hullene som finnes! Her er det også et veldig fint klubbhus med stor terrasse, der du kan nyte en øl eller en god lunsj etter en runde golf.

Golf Santa Ponsa
Santa Ponsa, i badebyen med samme navn, er en velkjent og relativt tøff mesterskapsbane. Fairwaysene er brede, men banen har også opphøyde greener, lange hull, vannhindringer på ni av hullene og tidvise utfordringer fra plutselige vindkast. Det tiende hullet er en skikkelig utfordring – 560 meter fra gul tee og 470 meter fra rød.

Son Antem
Øst for Palma finner du dette veldig godt vedlikeholdte anlegget. Golfbanene er laget i amerikansk stil, hvilket ikke er så rart, med tanke på at verdens beste golfer gjennom tidene, Jack Nicklaus, var rådgiver da banene ble bygget. Her er det flere hull med snedige utfordringer for golfere på alle nivå. Her finner man også et hull som bare er 112 meter langt! Anlegget har en veldig stor Driving Range og et flott klubbhus, innredet i en gammel mallorkansk bondegård.

Våre gjesters vurdering av Santa Ponsa

vurdering
Strender
5
Shopping
4
Underholdning
4

Ingen hotellvurdering

Det finnes ingen hotellvurderinger på dette reisemålet

Et utvalg hotell - Santa Ponsa


Viser 0 av 11 hotell på reisemålet
Se alle hotell
Viser 0 av 11 hotell på reisemålet
Se alle hotell