Se hotell (6)

Reiser til Puerto de Sóller

Puerto de Sóller er en fredelig by med en fin, liten strand og nydelige solnedganger. Puerto de Sóller er Mallorca for de kresne.

Puerto de Sóller ligger i de vakre fjelltraktene på Mallorcas vestkyst. Det er en stille og fredelig liten by med naturskjønne omgivelser, en fin liten strand og nydelige solnedganger. Det er et perfekt reisemål om du vil ha en avslappende ferie og har lyst til å utforske Mallorca på egen hånd. Fjelltraktene rundt er som skapt for fotturer, og med leiebil finner du lett veien til nabobyer som Fornalux – kåret til Spanias vakreste landsby – og Deía, en annen vakker og ganske eksklusiv landsby, hvor de maleriske omgivelsene tiltrekker seg kunstnere.

Trikk til Sóller

I havnen og i gatene ovenfor strandpromenaden ligger det mange små lokale restauranter med koselige uteserveringer og herlig atmosfære. Vil du ha mer å velge mellom eller har lyst til å se noe annet er det bare noen kilometer til nabobyen Sóller. Dit kan du reise med den sjarmerende gamle trikken. Om du vil, kan du ta toget videre inn til Palma og være fremme på en knapp time.
Det er god veiforbindelse med Palma via Sóllertunellen. Da slipper du å kjøre langs den snirklete, men utrolig vakre fjellveien med sine 36 svinger. Velger du tunellen tar det ca. 30 minutter å kjøre til Palma.

Hotell for voksne

Vings hotell i Puerto de Sóller ligger på eller i nærheten av strandpromenaden Paseo de Playa. På Vings populære og velkjente hotell Marina bor du ikke langt fra et bad eller en fin kveldstur. Dessuten har du byens utvalg av restauranter, kafeer og barer innen kort rekkevidde.

Nyttige tips
  • Hotell for voksne
  • Fine sandstrender
  • Gode restauranter
  • Velkjente hotell
  • Hotell med gratis WiFi
Filtrer og søk hotell

Våre gjesters vurdering Puerto de Sóller

Strender
4,4
Barnevennlig
4,0
Attraksjoner
3,4
Finn reisen din til Puerto de Sóller