• passer for voksne

Sunprime Monsuau

Sunprime Monsuau har perfekt beliggenhet mellom de fine badebuktene Cala Ferrera og Cala Serena i den pene turistlandsbyen Cala d'Or. Her bor du i vakre omgivelser med pinjeskogen som nærmeste nabo. Hotellet passer både for par og venner som ønsker seg en rolig og behagelig voksenferie.

Du får en perfekt start på dagen med vår populære og fristende frokostbuffé. I tillegg til bufférestauranten har hotellet en à la carte-restaurant rett ved bassengområdet.

Hotellets bassengområde er som skapt for avslapning. Her er det rikelig med komfortable solsenger, en bassengbar og et herlig basseng. Stranden har en fantastisk utsikt over Middelhavet og ligger i kort gangavstand fra hotellet.

For deg som vil ha en aktiv ferie har du mye å velge mellom. I nærheten av hotellet er det mange hyggelige gater å rusle rundt i og øya Mallorca er populær blant syklister. Lei deg gjerne en sykkel og finn ut hvorfor. Som alltid på Sunprime kan du trene gratis både i treningsrommet og på gruppetimer med SATS-utdannede instruktører. Velg blant annet mellom vanngymnastikk, core, crosstraining og yoga.

Vil du unne deg litt ekstra i ferien kan du for eksempel nyte en time med luksuriøs avslapning i hotellets spa. Du kan velge mellom en rekke behandlinger som blant annet massasje og ansiktsbehandling.

Sunprime Monsuau ligger på sydøstkysten av Mallorca, med gangavstand til flere butikker, restauranter og barer. Golfbanen Vall d'Or Golf Club kommer du deg raskt og enkelt til med bil.

Internett

Gratis WiFi på hele hotellet. Internettforbindelsen varierer i hastighet.

Hotellinformasjon

På hotellets egen informasjonsside MySunprime finner du aktuelle trenings- og aktivitetsprogram, informasjon om hvilke ukedager eventuelle Inclusive-løsninger serveres samt utfyllende informasjon om hotellets øvrige tilbud og fasiliteter. Hotellet kan av og til og uten forvarsel forandre på innhold og tider. Åpningstider for aktiviteter og restauranter opplyses ved ankomst til hotellet.

Handikapvennlighet

Det er ingen suiter som er tilpasset bevegelseshemmede.

Sesong

Hotellet har åpent april-oktober. Hotellet har en internasjonal atmosfære med gjester fra Thomas Cook Group i Norden, Mellom-Europa og Storbritannia.

Miljø

Les mer om vårt miljøarbeid under Sunprime Environment.

Øvrig

Døgnåpen resepsjon. Innsjekk tidligst kl. 12.00 ved ankomst og utsjekk senest kl. 12.00. Bilutleie, bordreservasjoner, veksling, vaskeriservice, bestilling av spa og golf m.m.

Bygget: 1971 Renovert: 2015 (bygning 1, 2 og 3) og 2016 (bygning 4).

110 rom og suiter, 3 etasjer, heis.

Parkeringsplass: Nei

Hotellmanager

Matias Taberner

Skatter & avgifter

De lokale myndighetene på Balearene har innført en skatt på hotellovernattinger. Skatten varierer avhengig av offisiell hotellkategori og lengden på oppholdet, og skal betales direkte til hotellet ved innsjekking – enten kontant eller med kort.
Følgende skattesatser gjelder pr. person og natt for alle gjester over 16 år for de første 8 nettene:

Hotell/leilighet med offisiell kategori 4+ og 5 stjerner: 4,40 euro i perioden mai–oktober, 1,10 euro i november–april.

Hotell/leilighet med offisiell kategori 3+ og 4 stjerner: 3,30 euro i perioden mai–oktober, 0,80 euro i november–april.

Hotell/leilighet med offisiell kategori 1–3 stjerner: 2,20 euro i perioden mai–oktober, 0,55 i november–april.

Ved hotellopphold som er lengre enn 8 netter gjelder 50 % rabatt fra og med den 9. natten.
Vær oppmerksom på at Vings klassifisering av hotell kan avvike fra den offisielle klassifiseringen av hotellet, som er grunnlaget for skattens størrelse.

 • Aldersgrense 16 år
 • Gratis WiFi på hele hotellet
 • Smarte måltidspakker mot tillegg
 • Frokostbuffé er inkludert
 • Spa, treningsstudio og SATS-timer
 • Rolig bassengområde
 • Kjøleskap på rommet
 • Passer for voksne
Se pris og bestill
Hotellet tilbyr
 • Basseng
  Ja
 • Barnebasseng
  Nei
 • Heis
  Ja
 • Bar
  2 stk.
 • Restaurant
  2 stk.
 • Minimarked
  Nei
 • Rengjøring/uke
  7
 • Nærmeste sentrum
  800 m
 • Hovedsentrum
  65 km
 • Nærmeste strand/badested
  400 m
 • WiFi
  Ja
 • Vannsklie
  Nei
Rom og leiligheter
Sunprime Monseau er et hotell med ideell beliggenhet mellom de fine badevikene Cala Ferrera og Cala Serena i den naturskjønne turistbyen Cala d'Or. Her ferierer du i vakre omgivelser med pinjeskogen som nærmeste nabo.

Her kan du se hvor rommene/suitene ligger.

Hvorfor ikke gjøre ferien ekstra behagelig? Her kan du lese mer om tilvalgene vi tilbyr på hotellet.

Classic Room

Fine, moderne dobbeltrom for 2 personer.

Classic Pool Room

Fine, lekre dobbeltrom med utgang til basseng

Classic Studio

Pene og velutstyrte 1-romsleiligheter for 2 personer.

Classic Suite

Lekre og koselige 1-romssuiter for 2 personer.

Classic Pool Suite

Hyggelige 1-romssuiter med en herlig terrasse med utgang til basseng

Junior Suite

Herlige, moderne suiter med oppholdsrom og separat soverom.

Junior Pool Suite

Moderne suiter med oppholdsrom og soverom, i tillegg til en deilig terrasse med utgang til basseng

Mat og drikke

På Sunprime Monsuau spiser du måltidene dine i bufférestauranten eller i à la carte-restauranten vår. Her er innredningen elegant, atmosfæren avslappet og maten laget med kjærlighet.

Bufférestauranten ligger i hovedbygningen og serverer de deiligste retter. Her kan du nyte både frokost og middag gjennom hele sesongen. I á la carte-restauranten som ligger ved hotellbassenget, kan du spise en deilig lunsj om du vil.

Etter maten kan du slappe av med en drink i loungen, hotellets hjerte og naturlige møtested. Mer informasjon om utvalget vårt finner du under og på hotellets informasjonsside MySunprime.

Lounge

Ikke gå glipp av den kveldsåpne loungen. Loungen er hotellets hjerte og naturlige møteplass. Eller slå deg ned på egen hånd og nyt stemningen med en god bok og en kopp kaffe.

Sunprime Kiosk

Sunprime Kiosk er hotellets egen, lille kiosk der du kan kjøpe blant annet kald drikke og snacks hele døgnet.

Tilbudet kan variere i løpet av sesongen og fra det ene Sunprime-hotellet til det andre.

Frokost

Hver morgen disker våre kokker opp med en fristende, sunn frokostbuffé. Her kan du velge mellom mange ulike sorter brød, bakverk, oster, fersk frukt og grønnsaker. Det er forskjellige sorter juice og yoghurt med tilbehør. Fra det åpne kjøkkenet serverer også varmmat. På dette hotellet er frokost inkludert i reisens pris.

Halvpensjon

Når du bestiller halvpensjon på Sunprime Monsuau inkluderer dette vår herlige frokostbuffé og vår populære middagsbuffé hver kveld, uten drikke.

Sunprime Inclusive

Sunprime Inclusive er tingen for deg som bare vil slappe av og kose deg i ferien. Med Sunprime Inclusive får du middag fem av sju dager.

Informasjon om restaurantenes åpningstider og hvilke dager Sunprime Inclusive serveres får du ved ankomst til hotellet.

Forhåndsbestilles før avreise (begrenset antall). Les mer om Sunprime Inclusive.

Basseng og strand

Det herlige bassengområdet på Sunprime Monsuau er som skapt for avkobling. Her finner du solsenger og parasoller, og som alltid på Sunprime Hotels er basseng- og strandhåndkle inkludert. Vil du heller ta en dukkert i havet er det kort gangavstand til de små badevikene Cala Ferrera og Cala Serena.

Utendørsbasseng

Bassengtype: Utendørsbasseng
Størrelse: 185 m²
Vanntype: Ferskvann
Oppvarmet: Nei

Utendørsbasseng, privat blokk 2 og 3*

Bassengtype: Utendørsbasseng
Størrelse: 157/138 m²
Vanntype: Ferskvann
Oppvarmet: Nei

Strand

400–600 m til badevikene Cala Ferrera og Cala Serena. Ta gjerne med basseng- og strandhåndkle fra hotellet til stranden. Solsenger og parasoller på stranden mot betaling.

*Kun gjester som bor i suite med delt privat basseng har adgang til dette bassenget. Bassengene er 20 cm–1,2 m dype.

Trening og aktiviteter

Her har du tid. Og lyst. For når hjernen hviler kjenner du hva kroppen behøver. Du kan trene styrke, spille golf, svømme, sykle eller for eksempel trene yoga eller crosstraining. Våre instruktører er utdannet og du har gratis tilgang til treningsstudio og gruppetrening. Så velg det du liker best. Eller benytt sjansen til å prøve noe helt nytt.

Gruppetrening

Du er velkommen til å delta på våre populære treningstimer. Instruktørene våre er utdannet av SATS og leder blant annet Bootylicious, Senior Circuit og Crosstraining. Aktuelt treningsskjema finner du under "Trening og aktiviteter".

Nyhet sommeren 2019! Vil du utfordre deg selv i noe nytt kan du nå få en introduksjon til dynamisk yoga i vårt nye treningstilbud, Yoga Flow. Her har du mulighet til å prøve mange forskjellige yogastillinger til inspirerende, behagelig musikk.

Trening i bassenget

Velkommen ned i bassenget og til en av våre mest populære treningsaktiviteter: vanngymnastikk! Eller prøv nykomlingen Water Circuit, der du får testet styrken og kondisjonen din ved ulike stasjoner. Ledet av våre dyktige og inspirerende instruktører får du oppleve en treningsøkt utenom det vanlige.

Treningsstudio

I fine treningslokaler kan du trene styrke på egen hånd. Treningsstudioet vårt er enkelt utstyrt med frivekter og noen apparater. Treningen er naturligvis helt gratis.

Løping

I nærheten av hotellet finnes det flere gode løperuter. Vi har kartlagt favorittene våre og du kan laste dem ned til RunKeeper og MapMyRun. De kan også lastes ned til andre apper som kan importere GPX-filer.

Les mer og last ned løypene til treningsappen din

Golf

Fra Sunprime Monsuau har du kort vei til golfbanen Vall d'Or Golf Club.

Beliggenhet og transport

Beliggenhet

Rolig beliggenhet mellom de fine badebuktene Cala Ferrera og Cala Serena. 400–600 m til nærmeste strand, Cala Ferrera. 600–800 m til butikker, restauranter og barer. 1,5 km til sentrum av Cala d'Or. Lite feriested med lokaltrafikk. Nivåforskjeller i området.

Transport t/r flyplassen tar ca. 1 time (65 km). Transport er ikke inkludert, men kan bestilles sammen med reisen.

Sunprime Monsuau
Avenida Cala d'Or
Cala Ferrera, Cala d'Or
Mallorca
Telefon +34 971 648 404
E-post (skriv på engelsk):
sunprime@monsuau.com

Easy Travel/Direktebuss t/r flyplassen – med Thomas Cook Airlines

Sunprime Monsuau tilbyr Easy Travel, som ganske enkelt betyr at du som har bestilt en pakkereise og flyr med Thomas Cook Airlines, i ro og fred kan sjekke inn bagasjen allerede på hotellet. Har du også forhåndskjøpt transport (og flyr med Thomas Cook Airlines) får du dessuten direktebuss til og fra flyplassen.

Spa

Velkommen til en avslappende stund. I Sunprime Spa kan du få herlige behandlinger for hele kroppen, alt fra pedikyr og massasje til spesialbehandlinger som Sunprime Deluxe der du skjemmes bort I over tre timer. Mer informasjon finner du her eller på hotellets informasjonsside MySunprime.

Våre terapeuter er profesjonelle og vi tilbyr flere ulike spapakker som kan bestilles hjemmefra.

Liten spapakke

25 min. Unn deg en Body Scrub eller kanskje en fot- og benmassasje?

Medium spapakke

50 min. Velg mellom f.eks. Classic Face – en dyptrensende aromatisk ansiktsbehandling, en Hot Oil-massasje og Classic Pedicure.

Stor spapakke

75 min. Valgmulighetene er mange, blant annet: Hot stone-massasje, topp til tå-behandlingen Sunprime Ritual og Facial Massage – ansiktsmassasje og farging av vipper og bryn.

Luksus for én

90 min. Vil du ha litt egentid i ferien anbefaler vi "Luksus for én". Velg en av våre 90-minutters behandlinger og nyt luksuriøs kvalitetstid.

Slik bestiller du!

Våre spabehandlinger er veldig populære så vil du være sikker på å få time, er det lurt å forhåndsbestille før du reiser. På Min side kan du legge til en bestilling på en Fitness- & Spapakke på reisebestillingen din. Du kan også ringe 915 08 888, så hjelper vi deg. Tidspunkt for behandlingen bestiller du på hotellet. Du kan selvfølgelig også bestille behandlingen på hotellet hvis de har noe ledig.

Gjestevurderinger og anmeldelser
4,3/5
Gjestenes vurdering er resultatet av 1143 gjesteanmeldelser. Vurderingen baseres på spørsmålet ”Hvor fornøyd er du med hotellet som helhet?"
87% anbefaler dette hotellet
Romstandard
4,3
Beliggenheten tilsvarer forventninger
3,9
Hotellpersonalet
4,5
Trivsel & stemning
4,5
Wifi
4,2
Mulighet for fred og ro
4,6
Se anmeldelser for:
Nyeste
 • 4/5

  "Meget bra hotell "

  Bra hotell, god frokost, kanskje litt høye priser på baren og litt uerfaring på lage drinker. Vi koste oss så totalt meget fornøyd
 • 5/5

  "Jeg kommer tilbake hit!"

  Fantastisk service! Man føler seg sett og verdsatt som gjest. Rene, moderne og pene rom. Nydelig område med kort vei til fine strender. Rolig og avslappende atmosfære. Anbefales absolutt!
 • 5/5

  "Supert hotell for voksne"

  Helt topp hotell. Fornøyde fra vi gikk av bussen. Alt er topp service fra rene fine rom som ble vasket hver dag, god mat, rent og fint bassengområde, koselig underholdning på kveldene. Ligger i utkanten av byen, så ikke noe festbråk. Kort vei til deilige bukter med sandstrand. Betjeningen er kjempehyggelige. Kort fortalt en ferieopplevelse uten noe å klage på. Anbefales på det sterkeste.
 • 4/5

  "Herlig sted :)"

  Fantastisk fint hotell med vennlig og serviceinnstilt personale! Maten er god, og ikke alt for dyr. Eneste minus var litt wonky dusjer ved bassenget, samt mye kalk på håndtaket til dusjdøra (på innsiden). Bortsett fra disse småtingene var alt tipp topp! Hadde definitivt kommet tilbake hit.
 • 4/5

  "Veldig fornøyd"

  Hyggelig personale. Rent og pent på rommet. Fremstår fresht. Super frokostbuffét. Fint og rent basseng med mulighet for å delta i vannaerobic med engasjert og flink instruktør. Ellers veldig rolig. Hotellet ligger i et hyggelig område med gangavstand til Cala D’Or med fine restauranter og koselige gater.
Gjør et søk for å se ledige rom og priser.