1. Spania
 2. Mallorca
 3. Cala Millor
 4. Marins Playa Suites

Marins Playa Suites

Middelhavet ligger bare noen skritt fra hotellets spektakulære terrasse og svømmebasseng. Hotellet er kun for voksne og har moderne design og avslappende atmosfære i Cala Millor og er ideelt for varme ferier. Slapp av noen dager i Cala Millor og nyt den fantastiske utsikten med de uslåelige fasilitetene. Hotellet som kun er for voksne ligger 800 meter fra stranden, 2 kilometer fra sentrum av Cala Millor, 6,5 kilometer fra et safari zoo og 68 kilometer fra Palma de Mallorca flyplass.
Mer

Mer om hotellet

På hotellet er det frokostrom, bar, svømmebasseng, WiFi.

Rommene har aircondition, (sesongbetont), TV, telefon, safe (mot betaling), hårføner, WIFI (mot betaling), minibar (mot betaling og bad.

OBS: Resepsjon med begrensede åpningstider. Ved bestilling av dette hotellet vennligst oppgi flynummer og beregnet ankomsttid.

OBS: Resepsjonen på Marins Playa Apartments ligger foran hotellet hvor kundene også er velkommen til å bruke restauranten.

Vær oppmerksom på at aircondition på rommene styres sentralt av hotellet, derfor er dette kun slått på til bestemte tider i løpet av dagen som kan variere.

Vær oppmerksom på at noen av fasilitetene ovenfor kan være stengt på grunn av været/årstiden.

Adresse: Na Llambies, 41, 07560 Cala Millor, Mallorca, Spania.

Se pris og bestill
Hotellet tilbyr
 • Basseng
  Ja
 • Bar
  Ja
 • Nærmeste sentrum
  2 km
 • Nærmeste strand/badested
  800 m
 • Internett
  Ja
 • Basseng

  Priser og bestilling

  Gjør et søk for å se ledige rom og priser.
  Totalpris
  Prisdetaljer