Golf i Cala Bona, Mallorca

Med Ving bor du aller best på vårt eget Sunwing Cala Bona Beach, nær tre av øyas mest populære golfbaner.

Mallorcas østkyst har alltid vært attraktiv for golfentusiaster. Selv om Cala Bona har vokst seg større med årene er det fortsatt like hyggelig og rolig her som før. I den lille fiskehavnen ligger fargeglade fiskebåter fortøyd, og her finner du flere gode restauranter, barer og kafeer. På Sunwing Family Resorts bor du rett ved havet og kan nyte badelivet på to herlige bassengområder. Eller spasere langs havet til sandstranden i Cala Bona eller til den fine Cala Millor-stranden (ca. 15 minutter). I golfsesongen vår og høst er hotellet fylt med fornøyde golfere, og Ving tilbyr golfpakke med leiebil.

Les mer om reisemålet Cala Bona Skjul tekst

Capdepera Golf
Flott bane med slicevennlige fairways på de første 12 hullene. Fantastisk å spille på, til og med det 195 meter lange syvende hullet, par 3, går galant. De siste seks hullene blir betydelig mer utfordrende da banen blir mer kupert. Et godt råd; unngå roughen! De gode forholdene på banen gjør Capdepera til en av de beste golfanleggene på Mallorca.

Canyamel Golf Club
Her vil du aldri kjede deg! Banen tilbyr en herlig blanding av forskjellige typer golfhull: noen opphøyde utslag og noen vanskelige doglegs. Det faktum at banen er kjent for å ha Mallorcas fineste greener gjør det enda bedre. En frodig parkbane der de første ni hullene ligger i et kupert landskap, mens den andre halvparten er ganske flat. Etter runden kan du slappe av, spise og drikke godt på en hyggelig terrasse.

Pula Golf
Pula Golf ble grunnlagt i 1995 og helt omgjort av José María Olazábal mellom 2004 og 2006 for å oppfylle kravene til profesjonell golf. Det er en lang og krevende bane, par 72. Her har European Tour Golf vært arrangert, med mange kjente navn som Peter Hanson, Jimenez, Olazabal, Darren Clarke, Molinari, Kaymer, Sergio Garcia m.fl.

Våre gjesters vurdering av Cala Bona

vurdering
Barnevennlig
4,2
Attraksjoner
2,4
Shopping
2,4
Underholdning
3,4
Sport & aktiviteter
3,4

Ingen hotellvurdering

Det finnes ingen hotellvurderinger på dette reisemålet

Et utvalg hotell - Cala Bona


Viser 1 av 4 hotell på reisemålet
Se alle hotell
  • Sunwing
En vellykket barneferie starter med et godt familiehotell.Se flere bilder

Sunwing Cala Bona Beach, Cala Bona
 

Cala Bona, Mallorca

4,5
Gjestenes hotellvurdering 4,1

Ta med familien og bo på et komfortabelt hotell med havet som blikkfang, golfbanen like i...

  • Basseng: 2 stk.
  • Barnebasseng
  • Bar: 3 stk.
  • Restaurant: 2 stk.
  • Nærmeste sentrum: 800 m
  • Strand: 800 m
  • Internett
Vis på kart

Lollo & Bernie

 
Velg Sunwing Cala Bona Beach
Viser 1 av 4 hotell på reisemålet
Se alle hotell