Banyalbufar/Estellencs

Banyalbufar/Estellencs, Mallorca

Det perfekte utgangspunktet for deg som vil utforske vestsiden av Mallorca. Vings hotell har helt vidunderlig utsikt!

Nå kan du også bestille reiser med rutefly til Banyalbufar/Estellencs med Ving. Det betyr at du velger akkurat når du vil reise og hvor lenge du skal være borte. Du kan velge mellom flere av våre beste hotell, du kan bli med på utflukter og har tilgang til vår service. Kort sagt kan du skreddersy reisen din, fra tre dager og oppover, gjennom å velge det alternativet som passer best for deg under "reiselengde" i menyen øverst.

Les mer om reisemålet Banyalbufar/Estellencs Skjul tekst

Banyalbufar og Estellencs
Banyalbufar er en liten landsby med noen hundre bofaste innbyggere, en håndfull restauranter og bare et par hotell. Beliggenheten er strategisk; rett syd for Valldemossa (ca. 10 km) og nord for Port de Andratx (ca. 20 km). Et perfekt utgangspunkt for å utforske den spektakulære fjellkjeden Tramuntana med alle sine fine turstier, vakre små landsbyer og byer og bortgjemte bukter og viker. Med Ving bor du på Sa Coma, et av landsbyens desidert beste hotell.

Den sjarmerende lille fjellandsbyen Estellencs har knapt 400 innbyggere og ligger ca. 7 kilometer fra Banyalbufar, på Tramuntanafjellets sydvestlige side. Å rusle rundt i Estellencs gir deg følelsen av å være tilbake i middelalderen - landsbyen ble nemlig grunnlagt på den tiden. Nærheten til havet gjorde også Estellencs til et yndet sted for pirater. Den dag i dag kan du se rester av forsvarsverk her og der. Kirkens klokketårn og tårnet på Es Trinquet Square er også vel verdt et besøk. Med Ving bor du på Maristel, et pent og hyggelig hotell som er bygget i terrasser.

Soltørkede tomater
I Banyalbufar og Estellencs er det stillheten som råder. Det er en nesten magisk stemning blant de gamle, fine steinhusene i landsbyene. Hittil har dette området vært mest kjent for sine terrasseavlinger med tomater, hvor du kan se de røde fristelsene henge på snorer for soltørking. Malvasia-vinen kommer også herfra. Hvis du har lyst til å se mer av omgivelsene, anbefaler vi deg å leie bil. Det går busser både til Palmaog andre steder herfra, men hvis du vil oppleve urørt natur og reise på egne utflukter så er det ideelt med bil.

Hotell med vakker beliggenhet
Navnet Banyalbufar kommer fra arabisk - Banyalbahar - som betyr "bygget nær havet". Vings hotell ligger rett utenfor sentrum i en skråning ned mot havet. Det skal godt gjøres å finne et hotell med like fantastisk utsikt. Her kan du sitte og nyte den vakre naturen og se solen forsvinne i havet. En hel dag på hotellets terrasse med en god bok er nesten påkrevet.

Våre gjesters vurdering av Banyalbufar/Estellencs

Har du vært her? Sett din karakter på strender, shopping, natteliv og hotell!

Samlet hotellvurdering 4,5

Vurderingen baseres på 32 svar

Reisetips

Vær den første til å skrive et reisetips

Et utvalg hotell - Banyalbufar/Estellencs


Hotell for voksne.Se flere bilder

Maristel, Banyalbufar/Estellencs
 

Banyalbufar/Estellencs, Mallorca

4
Gjestenes hotellvurdering 4,4

Maristel er et hyggelig hotell i tradisjonell mallorkansk stil med vakker beliggenhet i den...

  • Basseng
  • Barnebasseng
  • Bar
  • Restaurant
  • Nærmeste sentrum: 0 m
  • Strand: 2 km
  • Internett
  Vis på kart
   
  Velg Maristel
  Hotell for voksne.Se flere bilder

  Sa Coma, Banyalbufar/Estellencs
   

  Banyalbufar/Estellencs, Mallorca

  3,5
  Gjestenes hotellvurdering 4,7

  Det lille, koselige hotellet Sa Coma har vakker beliggenhet i frodige omgivelser med utsikt...

   • Basseng
   • Barnebasseng
   • Bar
   • Restaurant
   • Nærmeste sentrum: 400 m
   • Strand: 400 m
   • Internett
   Vis på kart
    
   Velg Sa Coma

   Chat med oss

   Man-tor: 08.30-21.00
   Fre: 08.30-18.00
   Lør: 10.00-15.00
   Søn: 12.00-16.00

   Start chat

   Les mer om MyHoliday Card