Se hotell (37)

Reiser til Alcudia

Alcudia er det perfekte valget for deg som vil reise med barn! Langgrunne sandstrender, turkisfarget vann og Vings eget hotell Sunwing Alcudia Beach.

Alcudia består egentlig av tre ulike deler. I havnebyen Puerto de Alcudia ligger den fine havnen og byområdet med innholdsrike butikker, spennende barer og utmerkede restauranter av alle slag. Her er det ingen sak å tilbringe en herlig ettermiddag eller to, og det er mange som drar hit om kvelden for å oppleve folkelivet.
Den opprinnelige gamle byen Alcudia med romerske aner ligger noen kilometer inn i landet, og har et sjarmerende lokalt marked og hyggelige restauranter rundt torget.
Sist men ikke minst har vi Playa de Alcudia, den 14 kilometer lange stranden øst for Puerto de Alcudia. Langs stranden ligger det flere hotell på begge sider av hovedveien som følger kysten et stykke fra havet, og her og der ligger det små klynger med butikker og restauranter.

Barnevennlige hotell i Alcudia

Den milelange hvite sandstranden i Alcudia er Middelhavets strandkjendis. Noen av Mallorcas beste familiehotell ligger her, og har gjort Alcudiabukten til barnefamiliens favorittreisemål og ferieparadis.
I Playa de Alcudia topper vi med familieparadiset nummer 1: Vårt populære hotell Sunwing Alcudia Beach, rett ved den langgrunne, brede stranden. Her bor du i komfortable leiligheter for opptil åtte personer, og har fine treningsmuligheter, spa og anledning til å bestille All Inclusive. Våre yngste gjester kan more seg med Lollo & Bernie, Mini Land og mange andre aktiviteter.
I Alcudia tilbyr vi også flere Family Garden-hotell som er perfekt for barnefamilier. Vårt godt likte Zafiro Palace Alcudia passer for deg som har høye krav. Her kan du få det lille ekstra i ferien, og velge å bo med takterrasse og boblebad. Eller hvorfor ikke velge leilighet eller rom med direkte utgang til bassenget fra terrassen?
Om du vil bo nærmere stranden skal du titte på Zafiro Bahia, eller Condesa de la Bahia. Om barna vil bo i nærheten av Lollo & Bernie skal du vurdere Sea Club, som ligger bare en kort taxitur fra Puerto de Alcudia.

Playa de Alcudia

Stranden er nok den største grunnen til at så mange velger Alcudia. I nesten 15 kilometer strekker den seg østover fra havnen hele veien bort til Cala de s'Aigua Dolca. Nærmest Alcudia er den bredest og mest langgrunn, og den blir smalere jo lenger bort fra Alcudia man kommer. Om du ønsker litt mer dramatiske badeomgivelser ligger det flere klippestrender og bukter ute på Formentor-halvøya. Hit kommer du lettest med en av de mange badebåtene som går fra havnen i Puerto de Alcudia.

Nyttige tips
  • Sunwing Family Resorts
  • Family Garden med Lollo & Bernie
  • Kilometerlange sandstrender
  • All Inclusive
  • Barnevennlige strender
  • Gode restauranter
Filtrer og søk hotell

Våre gjesters vurdering Alcudia

Strender
4,8
Barnevennlig
4,8
Sport & aktiviteter
3,9

REISEFORSLAG TIL Alcudia

Finn reisen din til Alcudia