Se hotell (31)

Reiser til Singapore

Velkommen til Singapore – en kosmopolitisk smeltedigel med en rekke attraksjoner. Her møter du en eksotisk blanding av kinesisk, malayisk og vestlig kultur,

Singapores opplevelser i form av mat og sightseeing er i verdensklasse. Det samme gjelder shoppingen, og vi lover at du kan finne det meste – fra all tenkelig elektronikk til antikviteter, silkestoffer og skreddersydde klær.

En blanding av asiatisk kultur

Singapore er en perfekt inngangsport til resten av Asia. Det er kort vei til Malaysia i nord, og når du bestiller reisen gjennom Ving, kan du enkelt kombinere din reise til Singapore med en avstikker til Thailand, Vietnam, Bali eller andre destinasjoner. Singapore er et flerkulturelt land med flere språk – malay er det offisielle språket, men engelsk brukes i stor utstrekning, og det er derfor enkelt å gjøre seg forstått.

Finn ditt hotell
Vær og klima
Når er det best vær i Singapore?
Singapore har et tropisk klima. Nærheten til havet og ekvator gir både høy luftfuktighet og høye temperaturer. De er omtrent de samme året rundt, med ca. 30-31 grader på dagtid og 23-24 om natten. Kraftige regnskyll og tordenvær forekommer året rundt. De etterfølges imidlertid av solskinn, og temperaturen syker ikke.

Reiser til Singapore

Singapore
Bestill gjerne en kombinasjon med din reise til Singapore, som for eksempel Bangkok eller Kuala Lumpur. Ving har mulighetene.
Nyhet!
Singapore Grand Prix
Visste du at du kan reise til Singapore og se Singapore Grand Prix med Ving? Banen går gjennom offentlige gater med storbyens silhuett i bakgrunnen, og byr på en løpsopplevelse du sent vil glemme.

FINN REISE TIL Singapore