Singapore Grand Prix

Singapore Grand Prix, Singapore

I 2008 fikk Singapore æren av å stå vertskap for det første nattløpet i Formel 1's historie. Innvielsen av Singapore Grand Prix ble en stor suksess, på en ny bybane med storbyens berømte silhuett som spektakulær bakgrunn.

Det ble umiddelbart kjent som et av de mest dramatiske og stemningsfulle løpene i kalenderen. Det kjøres på offentlige veier i området rundt Marina Bay og det brukes sterk belysning for å etterligne dagslys kombinert med en streng sikkerhetsprotokoll for å sikre både førernes og tilskuernes sikkerhet.
Plassene på Grandstand og langs med banen har plass til over 80.000 tilskuere.

Les mer om reisemålet Singapore Grand Prix Skjul tekst

Grunnprisen inkluderer "Weekend Bay Grandstand"-billetter.

Tilskuere på Bay Grandstand kan høre bilene frese forbi langs den pittoreske strekningen langs vannet, før de kjører inn under Bay Grandstand, et unikt kjennetegn for banen i Singapore. På Bay Grandstand er det mye å velge mellom når det gjelder mat og drikke, med servering både i underetasjen og i den nærliggende Esplanade Theatres by the Bay.
Mot tillegg kan du bestille billetter på "Stamford Grandstand" eller "Connaught Grandstand":

Stamford Grandstand
Stamford Grandstand kan skryte av flere utmerkede utsiktspunkter, hvor man kan se bilene manøvrere seg gjennom kurvene 7 og 8, samt fra noen plasser kan du også se kurve 14. Bilene bremser ned fra nesten 300 km/t når de kommer ut av DRS activation zone og nærmer seg The Memorial (kurve 7) i 110 km/t og legger inn tredjegiret i venstresvingen inn mot Nicoll Highway.

Connaught Grandstand:
Connaught Grandstand har fantastisk utsikt over bilene når de freser over Esplanade Bridge i hastigheter opp mot 280 km/t, samtidig som de leter etter muligheter til forbikjøringer ved kurve 14. Det var her Michael Schumacher bremset feil i 2012 og kjørte inn i Jean-Eric Vergne's Toro Rosso, hvilket resulterte i at begge bilene måtte avbryte løpet.

Alle gjester får en velkomstpakke med billettlomme, øreplugger, regnponcho, solkrem og penn i en praktisk pose.

Våre gjesters vurdering av Singapore Grand Prix

Har du vært her? Sett din karakter på strender, shopping, natteliv og hotell!

Ingen hotellvurdering

Det finnes ingen hotellvurderinger på dette reisemålet

Reisetips

Vær den første til å skrive et reisetips

Chat med oss

Man-tor: 08.30-21.00
Fre: 08.30-18.00
Lør: 10.00-15.00
Søn: 12.00-16.00

Start chat

Les mer om MyHoliday Card