Seychellene
La Digue

Seychellene

Seychellene

Reis med Ving til Seychellene og nyt en drømmeferie på noen av verdens beste strender. Seychellene består av 115 øyer og har en overveldende vakker og urørt natur. Og klimaet er behagelig året rundt. Med Ving kan du reise til fire av de mest fantastiske øyene: Mahé, Praslin, La Digue og Denis Island. Du kan dessuten kombinere flere øyer og på den måten oppleve mest mulig i ferien.

Les mer om å reise til Seychellene Skjul tekst

Uansett hvilken av Vings fire øyer du velger kan du glede deg til å slappe av og nyte ferien på strender i verdensklasse. De aller fleste av hotellene våre ligger på eller nær stranden og har gå- eller sykkelavstand til det meste. Utelivet er relativt begrenset, men så er det ikke dette man reiser hit for heller. Turismen er regulert, og derfor kan du se frem til å nyte strandlivet i ro og mak uten trengsel og gjøre det du vil i ditt eget tempo. Innbyggerne på øyene er veldig gjestfrie og hjelper deg gjerne med å finne frem til øyenes gullkorn.

Når er det best vær på Seychellene?
Seychellene har et varmt og tropisk klima hele året. På La Digue, Praslin, Mahé og Denis Island ligger dagstemperaturen på 26-28 grader året rundt. Om nettene synker temperaturen til 24-25 grader. Vanntemperaturen også jevn året rundt, ca. 26 grader. Solen skinner året rundt og kan være svært sterk. Regnperioden er i januar og februar. Siden Seychellene ligger utenfor syklonbeltet opplever øyene sjeldent kraftig uvær. Havstrømmene er sterkest i juli og august og mange surfere besøker Seychellene i denne perioden. Vår- og høstmånedene er relativt vindstille, men særlig april og oktober byr på rolige vinder og klart vann for dykke- og snorkleentusiaster. Jul og nyttår er en av høysesongene på Seychellene. Da er havet rolig og vindene milde.

  • Valuta: Seychelles Rupee (SCR)
  • Sesong: Hele året
  • Antall reisemål:  4
  • Antall hotell:  15

Våre reisemål i Seychellene

Reisemål

Hotell

Kart