Romantiske hotell med Ving

Romantiske hotell

Leter du etter et romantisk hotell for to? Da har du kommet rett. Her har vi håndplukket idylliske reisemål og romantiske hotell for dere som vil tilbringe ferien i så romantiske omgivelser som mulig. Under finner du perfekte alternativer for deg som ser frem til en uforglemmelig bryllupsreise eller en minneverdig kjærestetur.
Mer informasjon  
Her er våre beste hotell for deg som er på utkikk etter en romantisk ferie i solen. Ving tilbyr reiser til en mengde romantiske reisemål, og mange av hotellene har alt dere trenger: store basseng, gode restauranter, kort vei til stranden og koselige rom.
 
Mallorca er et veldig populært reisemål for kjærestepar, og på hotellene er alt lagt til rette for en romantisk ferie. Tyrkia har på sin side en rekke hotell med deilige bassengområder, gode restauranter og strender i umiddelbar nærhet. På disse romantiske hotellene får du mye kvalitet for pengene!
 
For den ultimate parferien anbefaler vi Sunprime Hotels, våre egne skreddersydde hotell som er kun for voksne. Her kan dere nyte romantiske middager og lange dager på stranden, i rolige og avslappende omgivelser. Uansett hva dere foretrekker er vi sikre på at du og kjæresten din kan finne den romantiske ferien dere leter etter hos Ving.
Mindre informasjon

Praktisk info om bryllup i utlandet

Det er tre måter å gifte seg på i utlandet:

  • Ved enkelte norske utenriksstasjoner eller ambassader
  • Hos en norsk sjømannsprest. Informasjon om dette finnes på Sjømannskirkens nettside.
  • Foran utenlandsk myndighet

Vær oppmerksom på at det er andre regler for vigsel i utlandet. Det kan også være nødvendig med spesifikke papirer for å få gjennomført vielsen. Les mer på regjeringen.no.

Filtrer
Hotellstandard
Gjestevurdering
3,0til5,0
3,0
5,0
Avstand til lokalt sentrum
 
25 m
> 10 000 m
Avstand til strand
 
25 m
> 10 000 m
Reisetid fra flyplassen
 
0.5 tim
4.5 tim
2 voksne
Avreise
Oslo, Gardermoen
1 uke
Oslo, Gardermoen, 2 voksne, 1 uke
Ving anbefaler
Filtrer
0 av 0 hotell