To damer sitter i en sofa i solen

Vinterreiser 2023/2024

Bestill allerede nå!

Bestill neste års vinterreise

Det er aldri for tidlig å planlegge den perfekte vinterferien for 2023/2024. Vi har allerede lagt ut reiser til Gran Canaria, Tenerife, Kapp Verde og Thailand. Bestill nå for å forsikre deg om at neste vinters reise går akkurat dit du vil, og at du får det rommet du vil ha.

Reisemål for vinteren 2023/2024

Vi slipper flere vinterreisemål løpende. Melder du deg på vårt nyhetsbrev holder vi deg oppdatert på alle tilbud og nyheter.

Drømmeferie på Aruba

Vinteren 2023/2024 kan du reise med direktefly til det karibiske paradiset Aruba fra Oslo, Gardermoen.

Her venter tropisk klima, kilometerlange strender med kritthvit sand, turkisblått hav og frodige palmer. En skikkelig drømmeferie, med andre ord.

Sikre deg favorittrommet!

De beste rommene går alltid først, så bestill allerede nå for å sikre en plass på favoritthotellet ditt neste vinter.

Tips til vinterreisen 2023/2024

Finn reisen som passer akkurat deg!

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.