Juleshopping i storbyen

Storbyferie med

Juleshopping

Storbyferie til de fineste julemarkedene

Bytt ut stresset med julehandel i gråværet her hjemme med hyggelig juleshopping i London, Roma eller Berlin. Alle storbyene i Europa byr på spennende julemarked i førjulstiden, som definitivt vil løfte stemningen for innkjøpene.

En storbyferie i julen med Ving er en enkel, trygg og billig vei direkte til julestemning. Hos oss bor du alltid sentralt, slik at du har enkel tilgang til de stemningsfylte julemarkedene.

Drømmer du om å dra til syden i juleferien? Her finner du våre reiser i juleferien.

UTVALGTE JULEMARKEDER

Julemarkedene begynner å poppe opp i verdens storbyer i november.
Her har vi samlet et utvalg til deg.

Berlin

Berlin – økojul og kirkemarked

Berlins julemarkeder er en god anledning til juleshopping og til å komme i julestemning. Opplev blant annet det store julemarkedet i kirkeruinene ved Kaiser Wilhelm Gedächtniskirke og smak på økologisk julegodteri på Kollwitzplatz.

London

London – juleshopping og skøytebaner

London har vakre julepyntede butikker, og koselige julemarkeder som blant annet Covent Garden Christmas Market. Du kan også gå på skøyter på skøytebanen i Hyde Park Winter Wonderland, og smake på julegodteri på Real Food Christmas Market.

Paris

Paris – marché de noël

Reiser du til Paris i førjulstiden er det lite som er så hyggelig som å besøke julemarkedene (marché de noël), hvor du kan smake på franske spesialiteter og kjøpe med kunsthåndverk hjem som julegaver.

Roma

Roma – julemarked og kulturhistorie

Den italienske hovedstaden er fylt med overdådig juledekorasjon og små boder som selger italienske julespesialiteter. Gå ikke glipp av det største julemarkedet av de alle på Piazza Navona, som er en kulturopplevelse i seg selv.

Praha

Praha – jul i barokkstil

La det bli jul på det vakre torget i Prahas gamle bydel, som i beste barokkstil byr på brosteinsbelagte gater, hjemmelaget julegodteri og mange lokale spesialiteter.

Wien

Wien – overdådig pynt og Glühwein

La deg forføre av den deilige duften av pepperkaker, julemat og glühwein på Wiens mange julemarkeder. Besøk det vakre markedet foran rådhuset og gi julestemningen en ekstra piff med en tur i operaen.

New York

New York – julemarkeder over alt

Når julen nærmer seg så popper julemarkedene opp på omtrent enhver åpen plass i New York. Her kan du virkelig gjøre noen funn, så ikke nøl med å sikre årets julegaver herfra.

Tallinn

Tallinn – historisk atmosfære

Tallinns rådhusplass har vært byens hjerte i over 800 år. Plassens gotiske arktitektur og middelalderssjarm gir en perfekt ramme rundt et av Europas hyggeligste julemarked.

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.