Aktivitet og velvære

Sport & trening

En mer aktiv ferie

Enten du har lyst til å spille padel, dra på treningsreise eller vil ha kort vei til turstier og sykkelveier, så har vi gjort det det enda enklere for deg å finne den aktive ferien du er på utkikk etter.

Aktiviteter

Velg treningstype først – og finn ferien etterpå

Treningsreiser

Vi har et stort utvalg av treningsreiser for deg som vil trene sammen med andre.

Hotell som passer til trening

Sunprime Hotels

Alle våre Sunprime Hotels har treningsrom og tilbyr gruppetreningstimer med SATS-instruktører. Perfekt for deg som er på utkikk etter en aktiv ferie.

SATS-timer og bra treningsrom

Sunwing Family Resorts

Når barna leker med nye venner og Lollo & Bernie har du god tid til å teste gruppetrening, treningsrommet, løperuter og mye mer – på Sunwing Family Resorts.

Trening for hele familien

Waterman Supetrus Resort

Brac, Kroatia
Dette Family Garden-hotellet har et eget padelsenter, innendørs og utendørs treningsområde, tennisbane og stort bassengområde.

Hotell med eget padelsenter

Flere sport- og treningshotell

Oslo, Gardermoen, 2 voksne, 1 uke
Filtrer
0 av 0 hotell
Filtrer
Hotellstandard
Gjestevurdering
 
3,0
5,0
Avstand til lokalt sentrum
Opptil> 10 000 m
25 m
> 10 000 m
Avstand til strand
Opptil> 10 000 m
25 m
> 10 000 m
Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.