Reiser i skolens sommerferie | Ving
Sunwing Makrigialos, Kreta

Ledig i skolens sommerferie

Sommerferie i juli eller august

Her har vi samlet våre aller beste reiser for deg som vil sikre deg en varm og solfylt sommerferie når barna har skolefri. Det er umulig å spå hvordan sommeren blir, men én ting er sikkert – bestiller du en sommerferie til et av de mange fine reisemålene ved Middelhavet, så er du nesten garantert en ferie full av herlige, solfylte dager.

Hva med klassikeren Mallorca, budsjettvennlige Tyrkia eller nyte greske Rhodos. Om du reiser med familien har vi et stort utvalg av barnevennlig hotell og reiser du uten barn, frister det kanskje mer med hotell med aldersgrense. Uansett hvor du vil reise, så finner du ferien hos oss.

Oslo, Gardermoen, 2 voksne, 1 uke
Filtrer
0 av 0 hotell
Filtrer
Hotellstandard
Gjestevurdering
 
3,0
5,0
Avstand til lokalt sentrum
Opptil> 10 000 m
25 m
> 10 000 m
Avstand til strand
Opptil> 10 000 m
25 m
> 10 000 m
Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.