Sommerferien 2021

Savner du også den deilige feriefølelsen? Du er ikke alene. Snart åpner verden igjen, og da kommer vi til å reise som aldri før. Med andre ord bør du ikke vente altfor lenge med bestillingen, for som alltid er det de mest populære hotellene og de beste hotellrommene som fylles opp først.

Du trenger heller ikke å bekymre deg for at noe skal komme i veien for reiseplanene. Du får nemlig vår avbestillings- og endringsforsikring med på kjøpet når du bestiller neste sommers charterferie. Det betyr blant annet at du har åpent kjøp i 90 dager når charterreisen bestilles mer enn 180 dager før avreise.

Du kan avbestille uten ekstra kostnad i løpet av den åpne kjøpsperioden, og kan endre reisen gratis inntil 30 dager før avreise. Du får også en tilbakebetalingsgaranti som sørger for at du får pengene tilbake innen 7 dager hvis reisen din blir kansellert. Vi er der for deg på hvert steg av reisen, og takket være vårt Safe Travel-program kan du føle deg fullstendig trygg og ivaretatt – fra du bestiller til du kommer hjem igjen.

Gode tilbud akkurat nå

Uansett hva slags ferie du drømmer om, så kan du være sikker på at du finner den hos oss.

Safe Travel - reis trygt og sikkert med oss

Du er i trygge hender hos Ving

Det er viktig for oss at du føler deg trygg når du reiser med oss. Derfor har vi innført nye hygiene- og sikkerhetsrutiner på våre hotell, fly, busser og i forbindelse med aktiviteter. I tillegg spanderer vi vår avbestillings- og endringsforsikring når du bestiller en charterreise.

BO PÅ VÅRE BESTE HOTELL

Reisemål sommer 2021

Finn ferien din

Oslo, Gardermoen, 2 voksne, 1 uke
Filtrer
0 hotell
Filtrer
Hotellstandard
Gjestevurdering
 
3,0
5,0
Avstand til lokalt sentrum
Opptil> 10 000 m
25 m
> 10 000 m
Avstand til strand
Opptil> 10 000 m
25 m
> 10 000 m
Reisetid fra flyplassen
 
0.5 tim
4.5 tim