Skilt til stranden

Her varer sommeren lenge

Sensommer ved Middelhavet
1 uke fra
1 345,–

Hit kan du reise i sommer og i høst

Har du også savnet tapas og late dager i solen, sand mellom tærne og den helt spesielle feriestemningen ved Middelhavet? Nå åpner Europa gradvis opp – og selv om ikke alt er akkurat som før, blir det helt fantastisk å kunne reise og oppleve dette igjen.

Med Vings gode reisevilkår og fleksible endrings- og avbestillingsmuligheter kan du nå trygt bestille den etterlengtede charterferien. Hvis noe skulle komme i veien kan du enkelt endre charterreisen så mange ganger du vil, inntil 30 dager før avreise. Du er i trygge hender når du velger Ving. Vi kaller det Safe Travel.

Alle reisemål sommer og høst 2021

Her får du en praktisk oversikt over hvilke reisemål du kan velge blant i sommer og i høst.

Safe Travel

Bestill trygt. Reis sikkert.

Hvilke innreisekrav gjelder for reisemålet mitt?

Må jeg teste meg før avreise? Hva gjelder hvis jeg er fullvaksinert? Hvilke innreisekrav gjelder for barn? Vi har samlet de lokale retningslinjene som gjelder for reisemålene du kan besøke i sommer.

Hva gjelder for reisemålet mitt?

Avbestillings- og endringsbeskyttelse med på kjøpet

Gjelder på alle charterreiser med avreise til og med 31. oktober:

  • Du kan endre reisen så mange ganger du vil inntil 30 dager før avreise
  • Du kan avbestille reisen ved sykdom eller oppsigelse
  • Du kan endre navn på bestillingen kostnadsfritt

Les alt om tilbudet her

Bestill en charterreise med avreise til og med 31. oktober og få avbestillings- og endringsbeskyttelse med på kjøpet.

Les alt om tilbudet her

Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.