Hvor kan man reise i sommer? Kroatia for eksempel

Klar for sydenferie?

Snart åpner Europa igjen

Hit vil vi reise i sommer

Har du også savnet sand mellom tærne, lave skuldre og lange solskinnsdager ved Middelhavet? Sommeren er like rundt hjørnet, og under ser du alle de herlige reisemålene du kan bestille sydenferie til denne sommeren.

Med Vings gode reisevilkår og fleksible endrings- og avbestillingsmuligheter kan du helt trygt sikre deg charterferien allerede nå. Hvis noe skulle komme i veien kan du enkelt endre charterreisen så mange ganger du vil, inntil 60 dager før avreise. Du er i trygge hender når du velger Ving. Vi kaller det Safe Travel.

Du trenger heller ikke å bekymre deg for at landet skal være rødt ved avreise. Ving gjennomfører ikke charterreiser til røde land, så i så fall kanselleres reisen automatisk, og du får pengene dine tilbake i løpet av 7 dager.

Alle reisemål sommer 2021

Her får du en praktisk oversikt over hvilke reisemål du kan velge blant i sommer.

Safe Travel

Bestill trygt. Reis sikkert.

Hvilke innreisekrav gjelder for reisemålet mitt?

Må jeg teste meg før avreise? Hva gjelder hvis jeg er fullvaksinert? Hvilke innreisekrav gjelder for barn? Vi har samlet de lokale retningslinjene som gjelder for reisemålene du kan besøke i sommer.

Hva gjelder for reisemålet mitt?

Avbestillings- og endringsbeskyttelse med på kjøpet

Gjelder på alle charterreiser med avreise til og med 31. oktober:

  • Du kan endre reisen så mange ganger du vil inntil 30 dager før avreise
  • Du kan avbestille reisen ved sykdom eller oppsigelse
  • Du kan endre navn på bestillingen kostnadsfritt

Les alt om tilbudet her

Bestill en charterreise med avreise til og med 31. oktober og få avbestillings- og endringsbeskyttelse med på kjøpet.

Les alt om tilbudet her

Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.