Kypros

Innreiseskjema til Kypros

Alle innreisende til Kypros må fylle ut et innreiseskjema før avreise for å få et såkalt ”Cyprus Flight Pass”. Skjemaet kan fylles ut tidligst 48 timer før avreise, men må være fylt ut før du reiser, ellers vil du bli nektet innreise til Kypros.

For spørsmål om utfylling av skjemaet har kypriotiske myndigheter opprettet en engelskspråklig hjelpelinje man kan nå på telefon +357 22 285 757. Vi anbefaler at du følger veiledningen vår når du skal fylle ut innreiseskjemaet, så er du sikker på at du gjør det riktig. Du kan enten skrive ut veiledningen eller åpne den i et nytt vindu mens du fyller ut skjemaet.

Vær oppmerksom på at skjemaet må fylles ut for samtlige passasjerer, inkludert barn.

Cyprus Flight Pass» som vises frem på flyplassen
Når du har fylt ut innreiseskjemaet, vil du motta et såkalt «Cyprus Flight Pass» som du må vise frem, enten digitalt eller som utskrift, både på avreiseflyplassen og ved ankomst til Kypros.

Som reisende er du selv ansvarlig for at skjemaet er korrekt utfylt og til rett tid før avreise. Dersom dette ikke blir gjort, vil du som reisende bli nektet innreise i landet du skal til og vil derfor bli nektet ombordstigning allerede ved avreiseflyplassen. Du har i dette tilfellet heller ikke mulighet til å få refundert kostnadene for reisen din.

FAQ

Når må jeg senest fylle ut innreiseskjemaet?

Innreiseskjemaet må være fylt ut før avreise, men det kan gjøres tidligst 48 timer før avreise.

Hva skjer hvis jeg ikke fyller ut innreiseskjemaet?

Dersom innreiseskjemaet ikke er fylt ut til angitt tid, vil du bli nektet innreise i landet og vil derfor ikke kunne gå om bord flyet på avreiseflyplassen. Du har i dette tilfellet heller ikke mulighet til å få refundert kostnadene for reisen din.

Det er derfor viktig at du i god tid før avreise sørger for at både du og dine medreisende har fylt ut det som kreves, og at du har mottatt en bekreftelse på dette.

Kan jeg fylle ut informasjon for andre reisende eller barn i samme innreiseskjema som for meg?

Nei, individuelle skjemaer må fylles ut for alle reisende i selskapet, inkludert barn, for at kypriotiske myndigheter skal godkjenne innreisen.

Må jeg oppgi setenummer i innreiseskjemaet

Ja, hvis du har fått setenummer, skriver du det i skjemaet. Har du ikke fått setenummer ennå, kan du få det ved å sjekke inn online – hvis du flyr med Sunclass Airlines (åpner 24 timer før avreise). Hvis du ikke har mulighet til å sjekke inn online, eller ikke kan fylle ut skjemaet etter at du har sjekket inn, skriver du bare "1A" under "Seat number". Skulle det bli nødvendig med smittesporing, har flyselskapet full oversikt over korrekte setenummer, og kan informere de lokale myndigheter.

Hva skjer etter at jeg har fylt ut innreiseskjemaet?

Når du har fylt ut og sendt inn skjemaet, vil du motta et såkalt «Cyprus Flight Pass» som du må vise frem, enten digitalt eller som utskrift, både på avreiseflyplassen og ved ankomst til Kypros.

Kan jeg bruke samme e-postadresse for flere innreiseskjemaer?

Ja, samme e-postadresse kan benyttes for deg og dine medreisende. Det viktige er at dere har individuelle «Cyprus Flight Pass».

Hvor kan jeg lese mer om hva som gjelder for reisemålet Kypros?

Du kan lese mer på våre Safe Travel-sider «På reisemålet»

Du kan også lese mer på UDs sider.

Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.