Kapp Verde

Innreiseskjema til Kapp Verde

Alle reisende skal fylle ut et innreiseskjema på de lokale myndighetenes hjemmeside.

Som reisende er du selv ansvarlig for at skjemaet er korrekt utfylt og til rett tid før avreise. Hvis ikke skjemaet er fylt ut for alle reisende (inkludert barn), kan dere bli nektet ombordstigning allerede på avreiseflyplassen. Hvis dette skjer, er det ingen mulighet for å få refundert kostnadene for reisen.

Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.