Dubai

Innreiseskjema til Dubai

Når du reiser til Dubai kan du fylle ut et digitalt innreiseskjema via appen "COVID19 - DXB Smart", som også fungerer som en smittesporingsapp. Det er ikke obligatorisk å fylle ut skjemaet, men vi anbefaler at du gjør det, så det blir enklere for myndighetene å foreta smittesporing.

For å kunne fylle ut skjemaet, må du laste ned appen ”COVID19 - DXB Smart” nedenfor. Du fyller ut innreiseskjemaet direkte i appen.

Ved spørsmål om skjemaet har myndighetene i Dubai opprettet en support på engelsk som du finner her. Supporten kan kontaktes døgnet rundt via chat, e-post eller WhatsApp.

Spørsmål og svar

Hvordan fyller jeg ut skjemaet?
Du skal laste ned appen "COVID19 - DXB Smart" for å kunne fylle ut innreiseskjemaet. Appen fungerer også som en smittesporingsapp. Du fyller ut skjemaet direkte i appen.

Er det et krav å fylle ut skjemaet?
Nei, det er ikke et krav å fylle ut skjema for å reise til Dubai, men vi anbefaler at du gjør det, så myndighetene enklere kan foreta smittesporing.

Kan jeg fylle ut opplysninger for medreisende eller barna mine i samme innreiseskjema som mitt eget?
Ja, du kan føye til medreisende på ditt eget innreiseskjema i appen.

Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.