Dubai

Innreiseskjema til Dubai

Når du reiser til Dubai kan du fylle ut et digitalt innreiseskjema via appen "COVID19 - DXB Smart", som også fungerer som en smittesporingsapp. Det er ikke obligatorisk å fylle ut skjemaet, men vi anbefaler at du gjør det, så det blir enklere for myndighetene å foreta smittesporing.

For å kunne fylle ut skjemaet, må du laste ned appen ”COVID19 - DXB Smart” nedenfor. Du fyller ut innreiseskjemaet direkte i appen.

Ved spørsmål om skjemaet har myndighetene i Dubai opprettet en support på engelsk som du finner her. Supporten kan kontaktes døgnet rundt via chat, e-post eller WhatsApp.

Spørsmål og svar

Hvordan fyller jeg ut skjemaet?
Du skal laste ned appen "COVID19 - DXB Smart" for å kunne fylle ut innreiseskjemaet. Appen fungerer også som en smittesporingsapp. Du fyller ut skjemaet direkte i appen.

Er det et krav å fylle ut skjemaet?
Nei, det er ikke et krav å fylle ut skjema for å reise til Dubai, men vi anbefaler at du gjør det, så myndighetene enklere kan foreta smittesporing.

Kan jeg fylle ut opplysninger for medreisende eller barna mine i samme innreiseskjema som mitt eget?
Ja, du kan føye til medreisende på ditt eget innreiseskjema i appen.

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.