Skjerpede rutiner på hotellene våre

Safe Travel

På hotellet

Vi stiller svært høye krav til oss selv og følger selvfølgelig lokale myndigheters krav. Vi samarbeider også med det uavhengige selskapet Cristal International Standards. På denne siden kan du lese mer om de skjerpede sikkerhetsrutinene vi implementerer på hotellene våre, Sunwing Family Resorts, Sunprime Hotels og O.B.C. by Sunwing. Samtlige medarbeidere får opplæring i de nye sikkerhetsrutinene, som blant annet innebærer skjerpede renholds- og desinfiseringsrutiner for alle områder på hotellet.

Rommene desinfiseres før ankomst på Sunprime Atlantic View

Daglig desinfiseringsrutine av bassengområdet på Ocean Beach Club - Gran Canaria

Trygg innsjekking på O.B.C. Gran Canaria

Trygg hotellinnsjekking

 • En gjest pr. rom sjekker inn for hele reisefølget, for å unngå trengsel i resepsjonen.
 • På hotellet vil det være både håndsprit og avstandsmarkeringer, samt pleksiglass mellom gjest og ansatt i resepsjonen.
 • Før ankomst sender vi deg et innsjekkingsskjema på e-post. Dette kan du fylle ut hjemme. På den måten går innsjekkingen raskere, og du slipper å levere fra deg passet. (Dette gjelder reiser til Hellas og Spania.)
Frokostbuffeen med ferdige porsjonsskåler på O.B.C Gran Canaria

Bestikk byttes ut og drikkestasjoner blir rengjort hvert 15. minutt i buffeen på Sunwing Alcudia Beach – et eksempel på vårt trygghetsarbeid på hotellene.

Trygge hotellrestauranter og -barer

 • Håndsprit er obligatorisk ved besøk på våre restauranter og barer.
 • Lokale anbefalinger for sosial distansering følges.
 • Restaurantene har fleksible og forlengede åpningstider for å unngå trengsel.
 • Restaurantene har færre antall bord og økt avstanden mellom dem.
 • Servering skjer enten som á la carte (bordsservering) eller buffe i henhold til gjeldende anbefalinger og restriksjoner.
 • Flere hotell tilbyr take away og room service.
 • Personalet viser alle gjester til bords.
 • Bordreservasjon anbefales for å være sikret plass.
 • Bordreservasjon i buffetrestauranten online eller ved innsjekk.
 • Menyen er tilgjengelig elektronisk ved hjelp av QR-koder.
Bassengområdet på Sunprime Atlantic View Gran Canaria nå

Trygge aktiviteter på hotellene våre

 • Begrenset antall deltakere.
 • Håndsprit for både gjester og ansatte i aktivitetsområdet.
 • Sosial distansering under aktiviteter.
 • Bestilling via Holiday Planner kreves for å få plass på aktiviteten.
 • Nye rengjørings- og arbeidsrutiner.

Les mer om ditt hotell

 

Nye rutiner for de hotellansatte

 • Alle ansatte må bruke munnbind til enhver tid (Spania og Hellas) eller ved gjestekontakt (Kypros). - Alle ansattes kroppstemperatur måles før arbeidsskiftet starter.
 • Nye rutiner og regler knyttet til sosial distansering osv. i de ansattes spise- og fellesområder innføres.

Ocean Beach Club Kypros

Sunprime Ayia Napa Suites

Vi oppfordrer til minst mulig bruk og håndtering av kontanter, og ber om at du følger med i appen vår for informasjon om hva som skjer på hotellet ditt og reisemålet du er på.

På hotellene våre

Under finner du mer detaljert informasjon om hvordan de enkelte hotellene jobber.

(Informasjonen er på engelsk.)

Øvrige hotell

For deg som ikke skal bo på et av våre konsepthotell

Safe travel hos Ving

Hotellets daglige drift og enkelte fasiliteter kan bli underlagt restriksjoner i forbindelse med covid-19. Tilpasninger vil skje etter anvisning fra lokale myndigheter, for å skape best mulig trygghet for deg på hotellet. Eksempelvis kan buffémåltider bli endret til ferdiglagde porsjoner eller bordservering fra meny, og enkelte fasiliteter kan i perioder bli begrenset eller stengt (f.eks. basseng, spa, spabehandlinger, treningsrom o.l.).

Hotellets daglige drift og enkelte fasiliteter kan bli underlagt restriksjoner i forbindelse med covid-19. Tilpasninger vil skje etter anvisning fra lokale myndigheter, for å skape best mulig trygghet for deg på hotellet. Eksempelvis kan buffémåltider bli endret til ferdiglagde porsjoner eller bordservering fra meny, og enkelte fasiliteter kan i perioder bli begrenset eller stengt (f.eks. basseng, spa, spabehandlinger, treningsrom o.l.).

Trygghet på hele reisen

Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.