Før du reiser

Dette bør du tenke på og forberede før du skal reise.

  • Du må ha på deg munnbind når du går inn på flyplassen, og hele tiden mens du er der. Munnbindet skal være godkjent til bruk om bord på fly. Dette kan være f.eks. munnbind som brukes i helsevesenet, av EU-type EN14683 eller KN95. Munnbind får du kjøpt på de fleste apotek og enkelte andre steder. Hjemmelagde munnbind, skjerf, tørkle eller liknende er ikke godkjent for bruk om bord i fly.
  • Du blir bedt om å sjekke inn online før avreise med Sunclass Airlines. 48 timer innen avreise vil du motta en e-post med informasjon om dette, samt en lenke til innsjekking.
  • Du bør forhåndsbestille mat til flyreisen – det ikke er mulig å kjøpe mat om bord.
  • Du bør forhåndsbestille taxfree-varer på airshoppen.no – det selges ikke varer om bord.
  • Sørg for å ha tegnet en heldekkende reiseforsikring før du reiser. Du finner informasjon om Goudas forsikringer her.

Trygghet på hele reisen

Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.