Vinterreiser til Thailand
Akkurat nå! Thailand i 2 uker
fra 6.795,–
Opptil 5.000,- i rabatt pr. person

Vinterreiser til Thailand

Thailand er et populært reisemål om vinteren på grunn av det fine været. Her finner du sol og varme, lange hvite strender, god mat, nye opplevelser og en vennlig befolkning. Thailand er ikke kjent som "Smilets land" uten grunn. Alt du trenger for å ha en riktig avslappende ferie finner du i Thailand.

Akkurat nå får du opptil 5.000,- i rabatt pr. person når du reiser med Thomas Cook Airlines i perioden desember 2018 – mars 2019, og minst 2 personer i delt dobbeltrom.

Mer informasjon Velg mellom mange flotte hotell i Thailand i vinter. Vil du bo på stranden, reiser du med familien? Vi har mange hotell i alle prisklasser.
 
Thailand byr også på mange kulturopplevelser og noe av det beste med Thailand er den gode maten. Når du reiser med VIng kan du velge mellom nærmere 30 reisemål rundt i Thailand - fra Khao Lak i vest til Koh Chang i øst. Opplev livlige Bangkok i kombinasjon med en av de populære badestedene. De milelange hvite sandstrendene med vaiende palmer og krystallklart hav er for mange hovedgrunnen til å reise til Thailand.
Mindre informasjon