Prøv noe nytt

I mer enn 60 år har vi i Ving sendt reiseglade nordmenn ut i verden og introdusert dem for nye, spennende reisemål. I dag tilbyr vi reiser til hundrevis av steder, for selv om klassikere som Mallorca og Kanariøyene er fantastiske, så er det mange som vil utvide horisonten og oppleve noe nytt. Du er kanskje en av dem? Bli med oss på tur, da vel! For hvis eventyrlyst er din greie, så er oppdagelsesferder vår.

Herlig solskinn og lange strender

Dubai

Dubai er ekstravagant og spektakulært, og ingen steder blander solfylt luksus med det eksotiske så godt som det gjøres her. Midt i alt det hypermoderne finner du også steder som får tankene til å vandre til tusen og én natt.

Solrik luksus

Solsikre Gambia

Gambia er det mest solsikre reisemålet i Vings verden. De lange gyllengule strendene kalles ofte for Gambias gull og strekker seg praktisk talt langs hele kysten.

Strandparadiset Kapp Verde

Kapp Verde er det perfekte reisemålet for deg som elsker lange strender og mye solskinn. Når du reiser med Ving bor du i Santa Maria på øya Sal.

Spennende opplevelser

Aktiv ferie på Kapp Verde

Krydre ferien med en utflukt eller to! Hva med dykking, fisking eller kanskje en oppdagelsesferd med en firehjuling?

Sagnomsuste Marrakech

Marrakech er en av verdens mest myteomspunne byer, med rosaskimrende bymurer, trange smug, verdens mest spennende og labyrintaktige basarområde og et torg som sannsynligvis har verdensrekord i kaos.

Smak på verden

Nye smaksopplevelser

I gambiske Banjul kan du prøve deg på lokal mat på en av de mange restaurantene, spisestedene og kafeene. Chicken Yassa og Domoda, en kjøttrett med ris og peanøttsaus, regnes som landets nasjonalretter.

Det marokkanske kjøkken

Lett krydrete og velsmakende matretter, hvor det alltid brukes ferske grønnsaker, kjøtt eller fisk og nybakt brød.

Havets godbiter

Fisk og skalldyr er et godt valg på Kapp Verde hvis du foretrekker god og rimelig mat, og hvem gjør ikke det? De lokale fiskerne leverer sprellfersk fangst på piren hver eneste morgen.

Kapp Verde: All Inclusive

Hvis du bestiller All Inclusive i ferien på Kapp Verde er all mat, drikke og is på hotellet betalt på forhånd. Det betyr at du bare kan lene deg tilbake og nyte ferien, uten å bekymre deg for regningen.

Tilbud akkurat nå

Finn din reise