Sol, strender og opplevelser
OPPLEV AFRIKA

Afrika – mye mer enn du tror

Har du ikke vært i Afrika enda? Verdensdelen er så stor at det nesten er umulig å få med seg alt, men et sted må man begynne. Hvorfor ikke oppdage noen av de spennende reisemålene med oss? Ving tilbyr reiser til hele seks afrikanske land, og du kan reise til for eksempel Gambia i vest og Zanzibar i øst. Bli med!

Kapp Verde

Strandparadiset

Kapp Verde

Kapp Verde er perfekt for deg som elsker lange strender og mye sol. Når du reiser med Ving til Kapp Verde bor du i Santa Maria på øya Sal, og du kan bo rett ved den fantastiske stranden.

Få mer ut av ferien

Hvorfor ikke krydre ferien med en utflukt eller to? Prøv deg på dykking, bli med fisketur, eller kanskje en fartsfylt oppdagelsesferd på firehjuling frister? Les mer om utfluktsprogrammet her.

Hilton Cabo Verde Sal

Dette er et stort og pent hotell med perfekt beliggenhet ved den fine sandstranden i Santa Maria. Her kan du slappe av ved bassengområdet, og nyte den vakre havutsikten.

Luksus i Det indiske hav

Mauritius

Mauritius venter en fullstendig avslappende ferie. Her er været deilig, strendene kritthvite og vannet krystallklart.

Mauritius' beste strender »

Seychellene

Seychellene er et av verdens vakreste øyriker, og flere av strendene har også blitt kåret til verdens fineste. Velg mellom øyene: Mahé, Praslin, La Digue og Denis Island. Du kan også kombinere flere av dem.

Zanzibar

Zanzibar er en tropisk paradisøy med en jungel av kokospalmer og nydelige strender. En del av strendene er så urørte at de eneste lydene du hører er palmesus og bølgene som ruller inn inn over den hvite korallsanden.

Marokko

Sagnomsuste Marrakech

I Marrakech møtes du av rosaskimrende bymurer, trange smug, verdens mest spennende basarområde, eventyrfortellere og slangetemmere.

Badebyen Agadir

Agadir er en moderne badeby med en fantastisk sandstrand. Strandpromenaden er det naturlige samlingspunktet med hyggelige barer, restauranter og uteserveringer.

Gambia

Slapp av i solen

Solsikre Gambia

Gambia er det mest solsikre reisemålet i Vings verden. De lange, gyllengule strendene kalles ofte for Gambias gull, og de strekker seg praktisk talt langs hele kysten.

Djembe Hotell

Djembe Hotel er et fint og velholdt hotell med god beliggenhet ved stranden i området Kololi.

Hotellet passer utmerket for voksne som reiser uten barn. Dette innebærer ingen garanti for at det er helt barnefritt.

Cruise i Det indiske hav

Et cruise i Det indiske hav er det perfekte valget for deg som drømmer om kritthvite strender, vaiende palmer, storslagen natur og spennende utflukter. I løpet av ferien får du oppleve drømmereisemål som Mauritius, Maldivene og Seychellene .