Reiser med Norwegian

Fly med Norwegian

Norwegian er Nordens største lavprisselskap, og Ving er Norges største reisearrangør. Når du kombinerer Norwegians fleksibilitet med Vings trygghet, får du både rimelige flyreiser og utvalgte, kvalitetssikrede hotell med bra beliggenhet. Dessuten er 2 x 20 kg bagasje per person alltid inkludert i prisen når du bestiller Norwegian-reisen gjennom Ving. Du er selvfølgelig dekket av pakkereiseloven så lenge du bestiller fly og hotell samlet, og vi tar var på deg hvis noe uforutsett skulle skje underveis.

Akkurat nå har Norwegian kampanjepriser til flere reisemål med avreise 1. november - 31. mars 2019. Bestill senest 30. november.

Priseksempler

FLY OG HOTELL

UTVALGTE REISEMÅL DU KAN FLY TIL MED NORWEGIAN

London

Vi elsker storbyreiser, og London er en av våre favorittbyer. Uansett om du er mest tiltrukket av West End, Wimbledon eller Westminster Abbey, finner du helt sikkert noe som faller i smak.

Paris

Eiffeltårnet, Mona Lisa, elegante restauranter og Disneyland! Paris passer uansett om du reiser med eller uten barn. Den romantiske hovedstaden er perfekt for alle som drømmer om en innholdsrik helg.

New York

Storbyen over alle storbyer! New York er mer populær enn noen gang, og har du vært her vet du hvorfor. Her finner du verdenskjente severdigheter, shopping i verdensklasse og en spennende blanding av kulturer.

Roma

En av de beste måtene å oppleve Romas atmosfære på er å utforske byens mange torg. Som ovale Piazza del Popolo fra 1800-tallet, vakre Piazza Navona og myldrende Campo dei Fiori. Finn din personlige favoritt!

Barcelona

Mange tenker umiddelbart på gågaten Las Ramblas, Gaudis arkitektur og Barceloneta-stranden, men byen har enda mer å by på! Utforsk de mange restaurantene, barene og klubbene – her er det vanskelig å kjede seg.

Fort Lauderdale

Nyt en middag på stranden og opplev den eksklusive atmosfæren blant luksusvillaer og lystyachter. De mange kanalene som går på kryss og tvers gjennom Fort Lauderdale har gitt byen kallenavnet USAs Venezia.