Resa med barn

Reise med barn

Ving kan familiereiser

Vi har lang erfaring med barnevennlige reiser og stor kunnskap om hvordan det er å reise med barn. Uansett hvilket reisemål du vil besøke, om du skal reise på langferie eller weekendreise med barn, og om de er små eller store, har vi mange tips og råd å komme med. Knepet med en vellykket utenlandsreise med barn er å planlegge godt. Derfor kan det være lærerikt å lese om hvordan det er å reise med spedbarn, hvordan du finner et barnevennlig hotell og annet som det er lurt å tenke på.

Bra å vite om barneferie

Forberedelser

Før dere reiser er det viktig at alt er i orden med pass, visum, vaksinasjoner, forsikring, etc. Dessuten er det lurt å undersøke hva som finnes på hotellet og flyet, om barnemat må tas med og hvordan det fungerer å reise med barnevogn.

På flyet

Sørg for at barnet ditt har alt det trenger før flyturen; spill, klesskifte, noe å spise og stelleveske. Avhengig av reisemål kan du få behov for å ta med myggnett, myggmiddel, solbeskyttelse og grøtpulver og barnemat om maten på reisemålet ikke skulle falle den lille i smak.

På reisemålet

Flere av våre egne Sunwing-hotell har Happy Baby-leiligheter som er tilpasset deg som reiser med spedbarn. De er utstyrt med blant annet barnestol, sprinkelseng, trillevogn, badebalje, bleiebøtte, vippestol og stellebord. Les vår side om å reise med baby for å få vite mer om babytilpassede leiligheter og Sunwing Family Resorts.

Les mer om våre tips når du reiser med barn.

Barnevennlige reisemål

Familietilpassede hotell og herlige strender

Rimelige reiser med barn

Restplasser med barn

Har dere mulighet for å reise på kort varsel? Blant våre restplasser kan dere finne en billig reise som passer for dere med barn, både med og uten All Inclusive.

Billig familjesemester med kort varsel

Lavpriskalender

Vet dere hvilket reisemål dere vil dra til, og ønsker å reise så billig som mulig? Finn den laveste prisen på en pakkereise med barn i vår lavpriskalender.

Det lägsta priset månad för månad

Rimelige flyreiser med barn

Har dere allerede bestilt hotell og leter etter rimelige flyseter? Ta en titt på våre billige flyreiser og finn en familiereise til lavest pris.

Hitta de billigaste flygstolarna för hela familjen
Finn de rimeligste flysetene for hele familien

Ving tilbyr også

Vings familiehotell

Våre egne Sunwing Family Resorts og Ocean Beach Club tilbyr det aller meste som barnefamilier kan ønske seg i ferien. Takket være barnevennlige basseng, nærhet til stranden, mat for både store og små, Lollo & Bernie og mye annet er Vings familiehotell det perfekte valg for deg som reiser med barn.

Forsikringer

I samarbeid med Gouda tilbyr vi reiseforsikringer som gjør at du kan reise trygt og slippe å bekymre deg for at hjemforsikringen ikke dekker om uhellet skulle være ute. Dessuten tilbyr vi 50% rabatt på barneforsikring om en voksen bestiller samme forsikring.