Praktisk informasjon om Vings utflukter

Praktisk informasjon om Vings utflukter

Betaling av utflukter

Vi foretrekker betaling med kredittkort, men det er også mulig å betale utfluktene kontant i lokal valuta. Les mer om kredittkort i avsnittet nedenfor.

Kredittkort

Du kan betale med Visa, MasterCard og Eurocard på de fleste av Vings reisemål. Du kan ikke betale med American Express, Diners eller et electron-kort (f.eks. Visa Electron). Alle betalinger som går over internett gjøres via 3D secure, noe som innebærer at du behøver personlig kode/bankbrikke/bank-id på mobil, avhengig av hvilken bank du bruker. Vi anbefaler at du før avreise hører med banken din om hva som kreves.

Ukeprogram

Utfluktsprogrammet kan oppdateres fra uke til uke, spesielt i begynnelsen og slutten av hver sesong, og utvalget kan ofte være mindre enn det som presenteres på ving.no. Båtutflukter med muligheter for bading i Middelhavet går ofte i sommermånedene juni, juli og august. For aktuelt utfluktsprogram, se hotellpermen på reisemålet.

Priser

Prisen for samme utflukt kan variere fra reisemål til reisemål. Legg også merke til at prisene er cirkapriser og derfor kan være annerledes enn på Ving.no når du bestiller på reisemålet.

Avbestilling

Hvis du av en eller annen anledning må avbestille utflukten må du kontakte oss så raskt som mulig. Avbestiller du senest 24 timer før utflukten refunderes hele prisen for utflukten. Ved senere avbestilling får du kun refusjon med en gyldig legeattest.

Avlyst utflukt

For at utfluktene skal gjennomføres kreves det er minimum antall deltakere. Vi forbeholder oss retten til å flytte eller avlyse utflukten hvis for eksempel værforhold gjør at den ikke kan gjennomføres. Skulle en utflukt blir avlyst, meddeler vi selvfølgelig dette til deg så snart vi kan og pengene for utflukten tilbakebetales.