Golf i Lisboa, Lisboa-området

Førsteklasses golf ved en av Europas mest sjarmerende hovedsteder. Med Ving kan du bo fantastisk bra rett ved golfbanen.

Lisboa med omegn er et golfparadis, der alle slags golfere lett finner sin favorittbane - og ikke minst sitt favoritthotell. Vi har flere utmerkede golfhotell på programmet, spørsmålet er egentlig om du ønsker å bo bra eller veldig bra. Les mer om hotellene nedenfor, og finn ut hva som passer best for deg.

Les mer om reisemålet Lisboa Skjul tekst

Praia D'El Rey Golf Club
Praia D'El Rey er en av Portugals mest spennende golfbaner og ifølge Golf World Magazine også landets nest beste. Anlegget åpnet i 1997 og er designet av den amerikanske arkitekten Cabell B. Robinson. Dype bunkre, bølgende greener, furutrær og atlanterhavsvind gjør banen til en skikkelig utfordring, mens de vakre omgivelsene og den spektakulære utsikten over havet gjør den til en sann opplevelse. Praia D'El Ray er en blanding av skog-, seaside, links- og parkbane. Med Ving bor du på Marriott Praia D'El Rey eller Praia D'El Rey Resort, i leiligheter eller villaer med plass til inntil åtte personer og beliggenhet rett ved banen. Her ligger det også en meget vakker strand, svømmebasseng, Spa, tennisbaner, gym og mye mer. En flott golfopplevelse og et anlegg man ikke blir lei av med det første. Handicap: Herrer 28 og damer 36.

Campo Real
En halvtime nord for Lisboa finner du mesterskapsbanen Campo Real, en naturskjønn og flott bane med bølgende fairways og kuperte greener. Banen er prikkfritt designet av Donald Steel med flotte hull med veldig forskjellig vanskelighetsgrad. Langs den kuperte banen møter du vakker natur og du går rundt på et flott område omgitt av kork- og oliventrær. Banen passer både for spillere med lavt og høyt handicap, den er utfordrende og mest av alt morsom å spille på. Et femstjernes klubbhus venter ved det nittende hullet. Dette er rett og slett en perfekt golfopplevelse, så oppdag den du også! Par 72. Handicap: Herrer 36 og damer 36. Med Ving bor du på The Westin Camporeal Golf Resort med gangavstand til banen. Her bor du luksuriøst blant fjellene og i tillegg til golfen kan du kose deg med fasiliteter som et lekkert bassengområde, treningssenter og et velutstyrt spa.

West Cliffs Golf Club
West Cliffs er en ny golfbane like ved Praia D'El Rey Golf Resort. Banen åpnet i juni 2017 og naturen er like spektakulær som på Praia del Rey, med utsikt over havet og sanddynene.

Med både Praia del Rey Golf Club og West Cliff er dette et av Europas mest spennende golfreisemål. Par 72. Handicap: menn 36 og damer 36. Med Ving kan du bo på Marriott Praia D'El Rey eller i en leilighet like ved banen. Det finnes også en vakker strand i området, basseng, spa, tennisbaner, treningsrom og mer. Her venter en skikkelig bra golfopplevelse og et anlegg du ikke går lei av med det første.

Våre gjesters vurdering av Lisboa

Har du vært her? Sett din karakter på strender, shopping, natteliv og hotell!

Ingen hotellvurdering

Det finnes ingen hotellvurderinger på dette reisemålet

Reisetips

Vær den første til å skrive et reisetips

Et utvalg hotell - Lisboa


Viser 1 av 75 hotell på reisemålet
Se alle hotell
Dolce Campo Real - Golfhotell med bra golfmöjligheter.Se flere bilder

Dolce Campo Real, Lisboa
 

Lisboa, Lisboa-området

5
Gjestenes hotellvurdering 4,2

Luksushotell som passer golfelskeren. Campo Real Resort ligger midt på en golfbane, designet...

  • Treningsrom
  • Bar
  • Restaurant
  • Internett: Mot betaling
  Vis på kart
   
  Velg Dolce Campo Real
  Viser 1 av 75 hotell på reisemålet
  Se alle hotell