Reis på helgetur i påsken
PÅSKEWEEKEND

Påskehelg i utlandet

Lyst til å reise utenlands i påsken? Hvorfor ikke benytte sjansen til å oppleve en spennende storby, eller tjuvstarte sommeren med langhelg på stranden?

Påskehelgen er en perfekt anledning til å oppleve et nytt reisemål. Barna har skolefri, og du slipper å bruke mange feriedager. Ving har mange spennende reisemål du kan velge mellom, og du får mye ferie på kort tid. Benytt påsken til å utforske en livlig storby, eller kanskje det frister mer med sol og bad? Påskeferien finner du hos Ving!

POPULÆRE REISEMÅL

Bestill en reise med fly og hotell i påskeferien

London

London passer perfekt hvis du vurderer en storbyhelg i påsken. Der kan du shoppe, spise god mat på spennende restauranter og få med deg severdigheter, museer og alt det andre byen kan tilby.

London passer perfekt hvis du vurderer en storbyhelg i påsken.

Barcelona

Hvis du vil tjuvstarte sommeren er Barcelona byen for deg. Reis hit i påskeferien og slapp av på stranden, se de populære severdighetene og nyt den gode maten.

Hvis du vil tjuvstarte sommeren er Barcelona byen for deg.

Roma

Å ta en helg i romantiske Roma er populært, og det skjønner vi godt. Her kan du nippe til skikkelig god espresso, spise ekte italiensk gelato og la deg begeistre av de førsteklasses shoppingmulighetene.

Å ta en helg i romantiske Roma er populært, og det skjønner vi godt.

Storbyer med strender

Hvorfor velge mellom storbyferie og strandferie når du kan få begge deler i en og samme ferie? Velg en by med strand og kombinér storbypuls, shopping og underholdning med late dager og sand mellom tærne.