Vings flyselskap

Sunclass Airlines ble grunnlagt 31. oktober 2019. Flyselskapet het tidligere Thomas Cook Airlines Scandinavia, Premiair og MyTravel Airways.

Sunclass Airlines har hovedkontor i Dragør i Danmark. Flyselskapet har ca. tusen medarbeidere fordelt på piloter, flypersonale og teknisk og administrativt personell. Selskapet opererer fra seks permanente baser i Skandinavia: København og Billund i Danmark, Stockholm Arlanda, Gøteborg Landvetter og Malmö Airport i Sverige samt fra Oslo Gardermoen i Norge. På vinteren også fra Helsingfors i Finland.

Sunclass Airlines har 10 fly. Siden 2015 er samtlige fly i den nordiske flåten enten helt nye eller nyrenoverte.

Mer information om Sunclass Airlines

Mer om Ving

Her finner du informasjon om oss og hvordan vi jobber med reisemålene våre,
kvalitet og sikkerhet og et mer bærekraftig reiseliv.

Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.