Man sitter på ett fält med en planta i handen

Klimakompensering

Siden april 2019 har Ving tilbudt et omfattende program for klimakompensering. Vi har blant annet kompensert for alle drivhusgasser (CO2e) på samtlige flyreiser, all busstransport til og fra flyplassen samt for overnatting på våre egne Travelife-sertifiserte hotell – Sunwing, Sunprime og O.B.C. by Sunwing.

Men klimakompensering er ikke en langsiktig løsning, og fra 1. oktober 2022 satser Ving på nye, moderne løsninger som kan bidra til reduksjon av våre utslipp, der flyreiser står for den største delen av utslippene. Vi skal derfor blant annet investere i ny teknologi for mer bærekraftig flydrivstoff, SAF (Sustainable Aviation Fuel), som er en del av selskapets langsiktige ESG-strategi.

Klimakompensasjon er inkludert for alle kunder som har bestilt til og med 30. september 2022. Dette gjelder også dersom du har avgang senere i tid.

Mer om Ving

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.