Skog med fjell i bakgrunnen - et mer bærekraftig reiseliv med Ving

Vi ønsker å bidra med noe for hver feriereise vi selger

Vår innsats

Vi vet at de hundretusenvis av mennesker som velger Ving som reisearrangør har store forventninger til oss og produktene vi leverer. Vi ser det som vårt ansvar å fremme en turisme, der vi bidrar til positiv utvikling både økonomisk og sosialt, samtidig som vi begrenser miljøpåvirkningen både hjemme og ute på reisemålene våre.

Vi har satt oss ambisiøse mål og jobber mot en nullpåvirkning på miljøet i alle deler av virksomheten vår. På veien til dette langsiktige målet har vi valgt å investere i klimakompenserte reiseprodukter samt redusere bruken av engangsplast og andre skadelige materialer. Vi satser også på fornybare energikilder på våre egne konsepthotell, Sunwing Family Resorts, Sunprime Hotels og O.B.C. by Sunwing. Det innebærer blant annet at når vi bygger nye hotell i fremtiden, skal de på sikt ha null påvirkning på klimaet og lokalmiljøet.

Det er også viktig å tenke på at de stedene vi sender våre gjester til faktisk drar nytte av turismen, i form av arbeidsplasser og økte inntekter til lokal næringsvirksomhet. Våre egne hotell er sertifisert gjennom Travelife, som bl.a. innebærer at vi ansetter lokalbefolkning og handler lokalt så langt det lar seg gjøre. Våre 1,5 millioner gjester fra Norden bidrar til dette ved å besøke restauranter, barer, kafeer, severdigheter og butikker, og som selskap har vi samarbeidsavtaler med en rekke selskaper rundt i verden, som forplikter seg til å følge vår Supplier Code of Conduct.

I nær fremtid vil vi presentere vår nye strategi som skal gjelde fra 2021 til 2030, og videre inn i fremtiden.

Vårt klima- og miljøarbeid

For at de stedene vi elsker å reise til i dag skal være der også for de kommende generasjoner, må vi bidra med det vi kan for å styrke de positive effektene av turismen, og på samme tid redusere den negative miljøpåvirkningen i alle deler av virksomheten vår.

Sosialt ansvar

1 av 10 jobber i verden er i dag innenfor turistbransjen og det er viktig at turismen kan fortsette å blomstre. Vi skal bidra til at det skjer på en ansvarlig måte, der lover og regler følges, menneskerettigheter ivaretas og lokalsamfunn respekteres og tas hensyn til, slik at de opplever en positiv effekt av vår inntreden.

Mer om Ving

Her finner du informasjon om oss og hvordan vi jobber med reisemålene våre,
kvalitet og sikkerhet og et mer bærekraftig reiseliv.

Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.