Mer verdi – hotell med ekstra fordeler

"Mer verdi"-merket finner du på nøye utvalgte hotell med ekstra fordeler for deg som gjest. Hotell der vi sørger for at du får et så trygt og behagelig besøk som mulig.

På hotellene merket med "Mer verdi" jobber vi sammen med hotelledelsen for å sørge for at hotellet møter våre høye krav. Det nære samarbeidet gjør at vi har mulighet til å påvirke mange ting ned til den minste detalj.

HVA BETYR DET?

24-timersløfte

Vi vil at du skal føle deg trygg på at du får akkurat det du har bestilt. Ser du noe som ikke stemmer med vår beskrivelse ved ankomst til hotellet, og melder fra til oss innen et døgn, fikser vi det innen 24 timer eller tilbyr deg å flytte til annet likeverdig hotell. Skulle vi mislykkes men dette får du tilbake 25 prosent av grunnprisen for den aktuelle reisen, i form av et gavekort som du kan bruke på et annet hotell med "Mer verdi"-symbol innen ett år. Du kan også velge å avbryte ferien og reise hjem med neste tilgjengelige fly i vårt charterprogram, på vår regning. Da får du tilbake kostnaden for hele reisen.

Service døgnet rundt

Service døgnet rundt

Vi er her for deg. Når du bor på dette hotellet kan du nå oss døgnet rundt på telefon, SMS eller e-post hvis du trenger hjelp.

Personale på plass

Vings reiseledere er til stede på reisemålet og kan alltid kontaktes. Vil du treffe dem på hotellet kan du kontakte dem når som helst for å finne en tid som passer.

Helse og sikkerhet

Helse og sikkerhet

Din trygghet er viktig for oss. I samarbeid med eksterne sikkerhetskonsulenter besøker vi hotellet regelmessig for å forsikre oss om at de følger våre strenge helse- og sikkerhetskrav.

DETTE FÅR DU OGSÅ:

Kvalitetskontroll

Kvalitet er vår øverste prioritet og spesielt på dette hotellet. Her har vi et nært samarbeid med ledelsen og kontrollerer og følger opp at kvaliteten møter våre høye krav. Gjestenes kommentarer og tilbakemeldinger om dette hotellet er noe som regelmessig følges opp av oss og hotellet via våre kvalitetsansvarlige.

Hjemreiseinformasjon

Vi vil at hjemreisen din skal være like komfortabel som resten av ferien. 24–48 timer før hjemreisen kontakter vi deg på SMS med all nødvendig informasjon om transport og annet som er kjekt å vite før hjemreisen. Bare husk å oppgi telefonnummeret ditt når du bestiller reisen.

Hotellsamarbeid

På dette hotellet har vi et nært og personlig samarbeid med ledelsen. Vi er regelmessig på hotellet for å forsikre oss om at du blir vel tatt hånd om når du bor her.

Vår arv

Ving har brukt de siste 60 årene på å tenke på ferie. Din ferie. Gjennom årene har vi finslipt detaljer og gått i bresjen for å utvikle reiser i tråd med dine ønsker. Du kan føle deg trygg på at du reiser med en arrangør som har unik erfaring og som er representert på alle reisemålene der vi tilbyr hotell med "Mer verdi"-merket.