City of Joy, Cancun

City of Joy, Cancun, Mexiko

City of Joy

Her er de fattige og trengende velkomne. Hvert år hjelper City of Joy cirka 40 000 utsatte kvinner, barn, eldre, familier og syke i ekstrem fattigdom.
Ving har valgt å støtte City of Joys barnehjem og skole for foreldreløse barn og barn som kommer fra fattige og sårbare familier. Det er 950 elever på skolen, og barna er mellom 3-18 år. Rundt femti barn mellom 1 og 4 år deltar på barnehageaktiviteter i området.

Vi donerer stadig skoleartikler, klær, sko og leker, og har også gitt kontant donasjon som blant annet har gått til en felles heldagsutflukt for barna. Vings gjester er velkomne til å donere klær, leker og sko, og våre ansatte sørger for at det blir gitt til barna.

Vings destinasjonssjef i Mexico, Lotte Petersen, besøkte City of Joy i april 2017 for å overrekke en donasjon fra oss på rundt 10 000 svenske kroner. Pengene gikk til førskolen hvor det var behov for å utstyre klasserommet med blant annet bedre verktøy og bøker. I 2016 bidro vi med penger til en ny lekeplass for førskolebarn og nye etasjer i klasserommet.

Bildet viser elever ved Colegio Mano Amiga-skolen i City of Joy i Cancun.

Mer om Ving

Her finner du informasjon om oss og hvordan vi jobber med reisemålene våre,
kvalitet og sikkerhet og et mer bærekraftig reiseliv.