Miljøarbeid

Om de reisemålene vi elsker å besøke i dag fortsatt skal være der for kommende generasjoner, må både reisearrangører, myndigheter og turister gjøre det de kan for å øke turismens positive sider og minske de negative sidene.

Vi i Ving jobber aktivt med miljøspørsmål og er klar over at vi noen ganger er en del av problemet. Derfor engasjerer vi oss mye i disse spørsmålene og har gjort det siden midten av 90-tallet da vi etablerte vårt første miljøråd.

Dette er et stadig pågående arbeid, men gjennom årene har vi lykkes med å gjøre store forbedringer, først og fremst innen fly- og hotelldriften. Vårt eget flyselskap, Sunclass Airlines er et av Nordens mest miljøvennlige charterselskap, og våre egne hotell, Sunwing Family Resorts, var først i Europa til å motta EUs miljømerking, EU Ecolabel, tidligere kjent som EU-blomsten.

Vårt mål er å:
 • Påvirke samarbeidspartnere til å opptre så miljøvennlig som mulig i virksomheten sin, for eksempel ved å minske sitt eget forbruk av energi, vann og kjemikalier og å kildesortere avfall
 • Minske mengden CO2-utslipp og søppel på reisemålene
 • Oppnå en sunn utvikling av turisme på reisemålene
 • Fremme bruken av lokale produkter og lokalt arbeidskraft

Les mer om vår miljøarbeid

På flyet, hotellene, reisemålene og i Norge

Mer om Ving

Her finner du informasjon om oss og hvordan vi jobber med reisemålene våre,
kvalitet og sikkerhet og et mer bærekraftig reiseliv.