Miljøarbeid

Om de reisemålene vi elsker å besøke i dag fortsatt skal være der for kommende generasjoner, må både reisearrangører, myndigheter og turister gjøre det de kan for å øke turismens positive sider og minske de negative sidene.

Vi i Ving jobber aktivt med miljøspørsmål og er klar over at vi noen ganger er en del av problemet. Derfor engasjerer vi oss mye i disse spørsmålene og har gjort det siden midten av 90-tallet da vi etablerte vårt første miljøråd.

Dette er et stadig pågående arbeid, men gjennom årene har vi lykkes med å gjøre store forbedringer, først og fremst innen fly- og hotelldriften. Vårt eget flyselskap, Sunclass Airlines er et av Nordens mest miljøvennlige charterselskap, og våre egne hotell, Sunwing Family Resorts, var først i Europa til å motta EUs miljømerking, EU Ecolabel, tidligere kjent som EU-blomsten.

Vårt mål er å:
• Påvirke samarbeidspartnere til å opptre så miljøvennlig som mulig i virksomheten sin, for eksempel ved å minske sitt eget forbruk av energi, vann og kjemikalier og å kildesortere avfall
• Minske mengden CO2-utslipp og søppel på reisemålene
• Oppnå en sunn utvikling av turisme på reisemålene
• Fremme bruken av lokale produkter og lokalt arbeidskraft

Les mer om vår miljøarbeid

På flyet, hotellene, reisemålene og i Norge

Mer om Ving

Her finner du informasjon om oss og hvordan vi jobber med reisemålene våre,
kvalitet og sikkerhet og et mer bærekraftig reiseliv.

Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.