Retningslinjer for beskyttelse av barn

I Ving er vi stolte av å tilby familieferier som gir minner for livet. Derfor er sikkerheten til gjestene våre, og spesielt barna, viktig for oss.

I Nordic Leisure Travel Group har vi felles retningslinjer som innebærer at vi har nulltoleranse mot alle former for overgrep, omsorgssvikt eller utnyttelse av barn som reiser på ferie med oss.
Disse retningslinjene omfatter også barn som bor og lever på de reisemålene som vi arrangerer reiser til. Vi skal blant annet sikre at barn ikke blir utnyttet til arbeid eller utnyttes seksuelt der vi har virksomhet. Vårt arbeid og retningslinjer skal sikrestille at det rapporteres og tas affære om slike situasjoner mistenkes.

Seksuell utnyttelse av barn

I 1999 sluttet Ving seg til ECPATs "Reisearrangører mot barnesexhandel". Retningslinjene innebærer at vi har opprettet en policy mot barnesexhandel. Det betyr at vi informerer og utdanner vårt personale samt informerer våre gjester om vår holdning til barnesexhandel. Retningslinjene innebærer også at vi skriver en tilleggsavtale med alle hotelleiere og samarbeidspartnere som forplikter dem til å reagere hvis de får mistanke om at barn utnyttes.

Alle reisemål omfattes av ECPATs adferdsregler.

Tips politiet

Mistenker du at noen har begått seksuelle overgrep mot barn i utlandet? Tips politiet! Det du har sett kan bidra til å forhindre flere overgrep.

Mer om Ving

Her finner du informasjon om oss og hvordan vi jobber med reisemålene våre,
kvalitet og sikkerhet og et mer bærekraftig reiseliv.

Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.