Aktuell informasjon om hvordan vi jobber for mer bærekraftige ferier

Reiser påvirker det globale miljøet, landene vi ferierer i og menneskene som bor og jobber i disse landene. Vi i Ving jobber aktivt for å minimere de negative effektene og øke de positive effektene av turisme. Vi er imot alle former av ulovlige og utnyttende former for turisme. Vi streber alltid etter å jobbe mest mulig bærekraftig, både i vår egen virksomhet og når vi samarbeider med lokale partnere.

Aktuell informasjon

Ving ble bransjevinnere i Sustainable Brand Index

Ving ble bransjevinnere i Sustainable Brand Index 2019

2019-04-12

Ving ble kåret til Norges mest bærekraftige reisearrangør da Sustainable Brand Index kåret ulike bransjevinnere under sin årlige prisutdeling i Oslo.

_2019-04-12_ Ving ble kåret til Norges mest bærekraftige reisearrangør da Sustainable Brand Index kåret ulike bransjevinnere under sin årlige prisutdeling i Oslo.

Nordic Leisure Travel Group lanserer initiativet #noplaceforplastic

2018-11-05
Fjerner 70 millioner engangsartikler av plast i løpet av 2019
Nordic Leisure Travel Group, som Ving er en del av, ønsker å minske forsøplingen av havet. Målet er å fjerne 70 tonn med plast i løpet av 2019, som et første steg i selskapets langsiktige initiativ #noplaceforplastic.

_2018-11-05_ **Fjerner 70 millioner engangsartikler av plast i løpet av 2019** Nordic Leisure Travel Group, som Ving er en del av, ønsker å minske forsøplingen av havet. Målet er å fjerne 70 tonn med plast i løpet av 2019, som et første steg i selskapets langsiktige initiativ #noplaceforplastic.
Ving

Nordic Leisure Travel Group / Ving kutter ut dyreparker med spekkhuggere

2018-07-29

Reisearrangøren Nordic Leisure Travel Group, som Ving er en del av, fjerner dyreparkene SeaWorld og Loro Parque fra sine utfluktsprogram neste sommer.

_2018-07-29_ Reisearrangøren Nordic Leisure Travel Group, som Ving er en del av, fjerner dyreparkene SeaWorld og Loro Parque fra sine utfluktsprogram neste sommer.

Nordic Leisure Travel Group lanserer ny bærekraftstrategi

2018-03-07

Nordic Leisure Travel Group, som Ving er en del av, lanserte i dag en ny bærekraftstaregi på den store reisemessen ITB i Berlin.

_2018-03-07_ Nordic Leisure Travel Group, som Ving er en del av, lanserte i dag en ny bærekraftstaregi på den store reisemessen ITB i Berlin.

Sunclass Airlines gjør en forskjell

2017-10-18

I mange år har Ving, sammen med flyselskapet Sunclass Airlines, støttet at skoleprosjekt i Khao Sok, Thailand.

_2017-10-18_ I mange år har Ving, sammen med flyselskapet Sunclass Airlines, støttet at skoleprosjekt i Khao Sok, Thailand.

Mer om Ving

Her finner du informasjon om oss og hvordan vi jobber med reisemålene våre,
kvalitet og sikkerhet og et mer bærekraftig reiseliv.

Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.