Reis mer bærekraftig med en klimakompensert ferie

Ving tilbyr bransjens mest omfattende program for klimakompensasjon. Som eneste reisearrangør i Norden klimakompenserer vi for samtlige flyreiser, all busstransport til og fra flyplassen og overnatting på våre egne hotell - Sunwing, Sunprime og O.B.C. by Sunwing.

Slik gjør vi reisene mer bærekraftige

Vi ønsker å gjøre en forskjell med hver enkelt ferie. Derfor jobber vi kontinuerlig for å minske klimapåvirkningen vår både her hjemme, på flyet, på hotellene våre og på reisemålene.

CHRISTIAN F. GRØNLI OM VINGS KLIMATILTAK

Vings adm. dir. vil at selskapet skal gjøre en forskjell

Vi må ta utfordringene på alvor

Vi i Ving har skapt opplevelser og ferieminner i over 60 år. Vårt mål er at vi alltid skal gi kundene våre de beste ukene i året når de reiser med oss. Vi arbeider aktivt med miljøspørsmål og vet at vi av og til er en del av problemet. Derfor engasjerer vi oss sterkt i disse spørsmålene, noe vi har gjort siden midten av 90-tallet da vi opprettet vårt første miljøråd.

Mer informasjon Vi ønsker å utgjøre en forskjell med hver feriereise, både for de som reiser med oss, og lokalt på våre destinasjoner. Derfor jobber vi hele tiden med å redusere klimapåvirkningen vår her hjemme, på flyreisen, på våre hotell og på reisemålene.
 
Vårt løfte er at vi hele tiden skal finne nye områder vi kan forbedre oss på. Dette er et stadig pågående arbeid. Vi har gjennom årene lykkes med å gjennomføre store forbedringer, fremfor alt innen fly- og hotelldriften. Vårt eget flyselskap, Sunclass Airlines, har de siste 15 årene redusert utslippene med ca. 20 prosent, og fortsetter sin reise med å forurense mindre.
 
Lokalt på våre destinasjoner arbeider vi tett med samarbeidspartnerne våre med å minske avfall, samt energi-, vann- og kjemikaliebruk på hotellene. Vi jobber med miljøsertifiseringer for våre egne konsepthotell, hvilket dreier seg om hotellenes miljøpåvirkning og sosiale ansvar. Vi arbeider også aktivt med dyrevelferd i vår bransje, og høsten 2018 startet vi initiativet #noplaceforplastic, hvor vi skal fjerne 70 millioner engangsartikler av plast i løpet av 2019 på våre fly og hotell. Dette er første skritt i retning av å redusere plastforbruket.
 
Christian Fr. Grønli, Adm. dir. Ving Norge
Mindre informasjon

Vi har følgende sertifiseringer