Om å jobbe i Ving

De beste årene i ditt liv

Vi selger ikke bare reiser – vi selger forventninger, opplevelser og minner. Vår visjon er å gi kundene våre de beste ukene i året. På samme måte vil vi ta vare på medarbeiderne våre og sørge for at du får de beste årene i ditt liv. Medarbeiderne våre har alltid vært en del av vår suksess, og det er vi veldig stolte av. Når du blir en del av teamet lover vi deg at du får være med på en spennende reise i vår verden.

Våre verdier

Vi er et verdistyrt foretak og verdiene våre er til stede i alt vi gjør. For oss er dette mer enn bare fine ord – verdiene er rett og slett vårt DNA. For oss er verdiene en forutsetning for at vi skal være det beste foretaket i reisebransjen, for våre kunder, samarbeidspartnere og ansatte. Tror du at du vil trives og kan leve opp til verdiene våre? Velkommen til Ving!

Put our Heart into it
Wear their flip flops
We're one Thomas Cook

Menneskene bak det hele

Medarbeiderne våre er det viktigste for fremgang. Ved å samarbeide og hele tiden strekke oss etter forbedringer kommer vi alltid til å kunne være best på det vi gjør. Vi vil at det skal være gøy, stimulerende og lønnsomt å jobbe i Ving.

Mangfold, likestilling og samfunnsansvar

Ved å satse på mangfold og likestilling har vi skapt en moderne bedriftskultur. Vi arbeider aktivt med dette, noe som synes både i engasjementet knyttet til LHBT-spørsmål og i den høye graden av likestilling i organisasjonen.

Vi tar også sosialt ansvar, blant annet gjennom prosjekter i Gambia og Thailand. Vi har også tilrettelagt for nødforsyninger til flyktninger i Hellas. For oss er Corporate Responsibility (CR) en naturlig del av virksomheten vår. Du kan lese mer om hvordan vi jobber med CR her.