Trening

Träning

For noen tar det flere dager. Andre kan kjenne at det kribler i føttene allerede etter noen timer. Men de aller fleste pleier før eller senere å få lyst til å reise seg opp av solsengen og røre litt på seg i løpet av ferien. Det er ingen grunn til å være rastløs på Ocean Beach Club, og du kan trene i treningsstudioet og bli med på gruppetreningene våre helt gratis.


Fitness

Hvorfor ikke starte dagen med en løpetur? Eller kanskje du foretrekker gruppetrening på for- eller ettermiddagen? I samarbeid med SATS tilbyr vi treningstimer som Core, Yoga, Crosstraining og Power Step (tilbudet kan variere fra resort til resort). All gruppetrening er gratis og aldersgrensen er 15 år. Fitness Together gir foreldre og ungdom i alderen 11–15 år mulighet til å trene sammen på noen gruppetreningstimer (markert i Holiday Planner). For de yngre familiemedlemmene finnes dessuten populære Mini Play (3–7 år). Hele familien er velkommen til å delta på vår populære Water Aerobic i bassenget.


Crawlkurs for nybegynnere

Nå kan alle over 12 år lære seg de tekniske prinsippene i crawl på utvalgte Ocean Beach Club. I løpet av tre økter får du øvd på teknikken og crawleferdigheten dine. Kurset holdes av personale utdannet av Medley, og målsetningen er å kunne svømme minst 25 meter crawl med rett teknikk og pust.

Les mer om Crawlkurs


Tennis

På Ocean Beach Club Kreta finnes det tennisbaner, og du kan bestille time i resepsjonen uten at det koster noe. Her kan du også leie tennisracket. Baller kan du kjøpe i Minimarket & Deli.

Golf

Ving har egne golfverter på Gran Canaria i vintersesongen. De hjelper deg de første dagene på banen hvis du ønsker det.Treningsstudio

På Ocean Beach Club har vi treningsstudio der du kan trene helt gratis på egen hånd. På noen av hotellene tilbyr vi også Fitness Together, der barn og foreldre får mulighet til å trene sammen i treningsstudioet. I treningsstudioet kan vi også tilby personlig trener (i visse perioder), og du kan bestille en eller flere økter. For mer informasjon om treningsstudioet og hvilket utstyr som finnes – gå inn på respektive hotell, under Trening og aktiviteter.


Vanngymnastikk

Hopp ut i bassenget og bli med på Water Aerobic! Våre instruktører leder aktiviteten med glede og inspirasjon, og det koster ingenting. Dette er kanskje Ocean Beach Clubs mest populære aktivitet i alle kategorier og i alle aldersgrupper.


Forbedre svømmeteknikken på Ocean Beach Club

Nå tilbyr vi en egen svømme-PT på utvalgte Ocean Beach Club. Vil du utvikle teknikken din anbefaler vi deg å bestille én eller flere økter hos en av våre private svømmelærere. Treningen tilpasses dine behov og ønsker. Svømmelærerne er utdannet av Medley og kan bestilles for alle gjester over fire år.

Les mer om svømme-PT


Sportsaktiviteter

Flere dager i uken arrangerer Ocean Beach Clubs aktivitetsverter forskjellige sportsaktiviteter. Aktuelt program finner du i Holiday Planner til respektive hotell.

Aktivitetsprogram

Eksempler på aktiviteter som arrangeres på Ocean Beach Club en vanlig dag.*

Tid Aktivitet
9.00 Yoga
11.00 Beachvolleyball
12.30 Water Aerobics
16.00 Power Step
17.15 Core
* Aktivitetene og antallet pass pr. dag varierer mellom hotellene


Tilbudet kan variere mellom våre ulike Ocean Beach Club