Vårt miljøarbeid

Vårt miljöarbete

Ocean Beach Club Kreta har i dag EU Ecolabel og miljøarbeidet fortsetter. Blant annet har barna sin spesielle miljødag der de sammen med personalet i Mini Land får sortere avfall og lære seg å verne om miljøet. Foreldre, følg med!

Eco label

Eco label

Ocean Beach Club har i mange år jobbet for å forbedre miljøet. Det merkes på både stort og smått – fra kildesortering av avfall til samarbeid på europeisk plan for å skape retningslinjer for hele hotellbransjen. Akkurat nå er det bare OBC Kreta som har dette, men OBC Gran Canaria kommer med all sannsynlig til også å få Eco label.

Les mer om EU-Ecolabel


  Källsortering på Ocean Beach Club

Kildesortering på Ocean Beach Club

Alle Ocean Beach Club har innført kildesortering. Antallet sorteringsstasjoner er alltid minst fire. Vi bytter vaskemidler kontinuerlig. Rengjøringen skal foregå med så lite kjemikalier som mulig, helst bare med mopper og kluter av mikrofiber. I den grad kjemikalier må benyttes gjelder høye miljøkrav. Produkter og leverandører må oppfylle miljøkravene, ellers byttes de ut. Vi følger kontinuerlig opp vår virksomhet og investerer i ny teknikk, blant annet for å spare energi og vann.

Vad kan våra gäster bidra med?

Hva kan våre gjester bidra med?

Sengetøy og håndklær byttes ikke automatisk i forbindelse med rengjøringen. Når du som gjest ønsker at de skal byttes, legger du dem i skittentøyskurven på badet. Sammen sparer vi store mengder elektrisitet, vaskemidler og vann. Ferksvann er ofte en mangelvare i middelhavsområdene og på Kanariøyene. Derfor ber vi alle være sparsomme med vannet. Om 500 personer slår av vannet når de pusser tennene sparer vi tilsammen minst 50 000 liter vann i uken. Sorter gjerne i gjenvinningsstasjonene som ligger på området. Du kan allerede i dag begynne å etterspørre miljømerket hotell når du velger reisen. Sammen kan vi skape gjøre store inntrykk ... og legge igjen små avtrykk.

Les mer om Vings miljøarbeid
pdf Last ned Miljørapport