Easy Travel – enkelt å reise


Det skal være enkelt å reise. Derfor har vi flere smarte løsninger for deg som flyr med vårt eget flyselskap Thomas Cook Airlines Scandinavia og bor på på Ocean Beach Club.

Hva sier du for eksempel om å slippe køer på flyplassen og i stedet sjekke inn bagasjen allerede på hotellet? En annen fordel når du flyr med oss til Ocean Beach Club er at hver passasjer får ta med seg 10 kg ekstra bagasje – helt uten kostnad. Har du barnevogn med deg tilbyr vi selvfølgelig plastbeskyttelse, som du også kan bruke på hjemreisen. Har du bestilt transport reiser du rett til hotellet ditt uten å stoppe ved andre hotell på veien. Kort fortalt: Easy Travel gjør at du kan nyte ferien din som aldri før.

10 kilo extra bagagevikt och emballage

10 kilo ektra bagasjevekt og emballasje

Som Som Ocean Beach Club-gjest tilbyr vi deg 10 kg ekstra bagasje pr. person, både på ut- og hjemreise. Dette gjelder også når du har bestilt en kombinasjonsreise der ditt Ocean Beach Club-hotell kombineres med et annet hotell/reisemål. Reiser du med barnevogn får du plastbeskyttelse på avreiseflyplassen, som naturligvis også kan brukes på hjemreisen.
Les mer om bagasjereglene


Direktebuss

Direktebuss

Du som har bestilt transport og flyr med Thomas Cook Airlines drar med direktebuss til ditt Ocean Beach Club.

Incheckning av bagage

Innsjekking av bagasje

På våre Ocean Beach Club kan du sjekke inn bagasjen i fred og ro hos Thomas Cook Airlines allerede på hotellet og deretter nyte de siste timene med sol på hotellet før avreise. Når du ankommer flyplassen går du bare rett til sikkerhetskontrollen uten å behøve å stå i lange innsjekkingskøer. Tilbudet om innsjekking av bagasje på hotellet gjelder for flyavganger etter kl. 11.00 på de fleste av reisemålene i listen nedenfor, med to unntak: I Thailand er innsjekking av bagasje på hotellet mulig kun til flyavganger etter kl. 13.00 lokal tid. På Gran Canaria kan bagasje sjekkes inn på hotellet til alle flyavganger, men til avganger før kl. 11.00 må bagasjen sjekkes inn kvelden før. Du finner tider og annen informasjon om hjemreisen i hotellets resepsjon.

Av sikkerhetsmessige hensyn kan du ikke sjekke inn ekstra stor bagasje på hotellet, dette må sjekkes inn som spesialbagasje på flyplassen. For Mallorca gjelder maksimale mål på 79x86 cm (ingen begrensninger på lengden).

Hva gjelder for ditt Ocean Beach Club?


Hotell Reisemål
Innsjekking av bagasje på hotellet
10 kg ekstra bagasje
Direkte
transport
Periode
Ocean Beach Club - Kypros Ayia Napa, Kypros
Apr–nov
Ocean Beach Club - Gran Canaria Playa Del Cura, Gran Canaria
Hele året
Ocean Beach Club - Kreta Makrigialos, Kreta
¹
Apr–okt

¹ Ocean Beach Club Kreta har ett stopp på veien.

Tilbake til Ocean Beach Clubs startside