Overnatting ved flyplassen

Nordic Choice Hotels

Overnatting ved flyplassen er den beste måten å starte eller avslutte ferien på. Nordic Choice Hotels tilbyr Vings gjester spesialpris ved overnatting i forbindelse med reisen. I menyen til venstre ser du hvilke hoteller som tilbyr spesialpris.

Spesialprisen gjelder hele året for Ving gjester, i forbindelse med ut- eller hjemreise. Tilbudet er på forespørsel og gjelder for et begrenset antall rom ved ledig kapasitet. Reisebevis fra Ving må fremlegges ved innsjekk.


Nordic Choice Hotels forskjellige hotellkjeder:

 • Quality Hotels
  Attraktive fullservice-hoteller med vekt på kurs, konferanse og møter. Lokalisert i sentrum av mindre og mellomstore byer, i utkanten av de største byene og ved sentrale flyplasser i Skandinavia.
 • Comfort Hotels – Pretty Damn Good
  Gode hoteller på gode locations til en god pris. Vi kunne stoppet med det, men vi har mer å si. Urbant, tilgjengelig, tidsriktig, lav profil, høy effektivitet, alt pakket sammen i en god deal. Du får alt du trenger, og vi har droppet noe av det du ikke trenger. Enkelt og greit!

 • Quality Resorts
  Opplevelseshoteller som ligger i nærheten av attraktive reisemål. Resorten er en stor del av opplevelsen, med et mangfold av aktiviteter, attraksjoner og velvære.

 • Clarion Hotels
  Clarion Hotels er internasjonale fullservice hoteller som tilbyr moderne levende møtepunkter i attraktive områder for nysgjerrige og bevisste reisende.

 • Clarion Collection
  larion Collection Hotels tilbyr sentralt beliggende hoteller med individuell service for de som reiser mye i Norden.

 • Selvstendige hoteller
  Nordic Choice Hotels har ti frittstående og helt unike hoteller i tillegg til de fem kjedene. Samtlige er individuelle varemerker med fokus på å skape sterke individuelle konsepter og gjesteopplevelser.