Bestill reise i sommer

Bestill reise neste sommer

Nå åpner vi salget av sommerreiser og de mest populære hotellene. Skynd deg og bestill nå for å sikre deg plass på ditt favoritthotell.

Vi kommer til å slippe flere hotell og reisemål fortløpende, så om du savner noen anbefaler vi at du bruker vår hotellvarsler. Da får du beskjed når det går an å bestille.

Hotellvarsling på e-post

Hvis du ikke finner favoritthotellet ditt på det foreløpige sommerprogrammet kan vi sende deg en e-post så snart hotellet legges ut for salg.


BESTILLINGSKLARE REISEMÅL


Mallorca


Vi har et stort utvalg av reisemål og hotellalternativer på Mallorca. Når det gjelder hotell kan du velge mellom alt fra familieparadisene Sunwing Family Resorts og Family Garden til luksushotell og romantiske, rolige og avsidesliggende.


Kos


Populære Kos er kjent for sin herlige blanding av kultur, historie og uteliv.


Kreta


Populære Kreta har vært en favoritt for Vinggjester i mange år. Dette er ikke minst takket være vårt familieparadis Sunwing Makrigialos Beach, med sin uslåelige utsikt over Middelhavet.


Parga


Parga er et av de mest romantiske feriestedene i hele Hellas! Parga inkluderer også reisemålene Lefkas og Ammoudia.


sommer på Rhodos

Rhodos


Skal du på familieferie bør du sjekke ut Vings eget ferieparadis Sunwing Kallithea Beach. Og reiser du uten barn kan vi varmt anbefale vårt Sunprime Miramare Beach på Rhodos' vestkyst.


Sommer på Skiathos

Skiathos


Denne lille, frodige øya er kjent for sine mange lekre strender. For øvrig er Skiathos verdensberømt takket være filmsuksessen Mamma Mia!


Thassos


På rolige og fredelige Thassos finner du alt du kan ønske deg i ferien. Grønn natur, krystallklart vann, god mat, noen av Egeerhavets beste sandstrender og en genuin gresk atmosfære.


Kroatia


Kroatia har alt. Historie, flotte strender, klart badevann, trange smug, sjarmerende torg, utmerkede restauranter og god vin. Velg mellom mange forskjellige reisemål både i syd og nord, alle med sin egen sjarm.


Kypros


Velkommen til Kypros! Med Ving kan du velge å tilbringe ferien på mange flotte hotell og aller best bor du på våre konsepthotell. Sunwing Family Resorts eller OBC for barnefamilien på tur og Sunprime Hotels for voksne livsnytere som reiser uten barn.


Gran Canaria


Når du reiser med Ving til Gran Canaria kan du regne med et av markedets største utvalg av hotell.


Tenerife


Finest, grønnest og flottest av alle Kanariøyene, det synes mange om Tenerife. Med sitt skiftende landskap har Tenerife noe for enhver smak.


Tyrkia


Hit kommer man for å nyte den tyrkiske solen, shoppe på basarer og markeder, og gjerne ta en tur med Gûletbåt til viker og øyer langs kysten.

Åpner senere


Bulgaria


Her finner du kilometerlange sandstrender, vakker natur, dramatisk historie og et solsikkert sommerklima. Dessuten er Bulgaria et av de billigste landene i Europa å feriere i.

Åpner senere

Flyprogram sommer 2018

Flyprogram sommer 2018

Se alle charterflyvninger

Når er det best å reise?

Varmeguiden

Finn solen med vår varmeguide

Les mer om MyHoliday Card