Se hotell (3)

Reiser til Petrovac

Montenegro, Montenegro
Stranden spiller hovedrollen i Petrovac. Her tilbringer du feriedagene med å sole deg, bade og spise lunsj i skyggen langs strandpromenaden.
Petrovac er ikke så stor, men den lille byen rommer likevel alt man ønsker seg i ferien – en deilig strand ved Adriaterhavet, en skyggefull strandpromenade og et godt utvalg av barer, kafeer og restauranter for enhver smak. Bak byen rager de skogkledde fjellene og skaper en litt dramatisk atmosfære i denne byen med aner fra antikken. Og ser man utover havet oppdager man de to små klippeøyene Katic og Sveta Nedelja, dit man kan padle kajakk. Til Petrovac kommer det familier fra hele Europa, spesielt i høysesong i august, da man hører både fransk, italiensk, polsk og serbisk i byens gater. Om dagen kan det bli trangt nede på stranden, og mange velger å dra til en av strendene lenger syd og heller komme tilbake til Petrovac på ettermiddagen.

Petrovac, Lucice eller Buljarice?

I Petrovac har du mange strender å velge mellom. Stranden i Petrovac er nærmest perfekt, med rødaktig sand og mange fasiliteter. Kun 10 minutter sydover ligger Lucice-stranden i en vakker liten bukt, og går du et stykke til så kommer du til den flere kilometer lange stranden Buljarice. Uansett hvilken strand du velger kan du bli der så lenge du vil. Her finnes det både dusjer og et bra utvalg av barer og skyggefulle restauranter der du kan spise lunsj og kjøpe noe kaldt å drikke.

Kveld i Petrovac

Petrovac er et av kystens roligste reisemål, og de fleste som kommer hit nøyer seg med en lang middag på en av byens utmerkede restauranter, kanskje etterfulgt av en spasertur langs strandpromenaden. Ferierer du med barn passer det ekstra bra at Petrovac er et vennlig sted som er så lite at det er umulig å gå seg bort.

Nysgjerrig på Montenegro?

Petrovac holder mer enn nok for en ferieuke eller to, men vil du se mer av Montenegro er det bare å gå opp til busstasjonen øverst i byen og hoppe på bussen som går dit du vil. Til middelalderbyen Kotor med sin bymur tar det bare en times tid å kjøre, og til livlige Budva er det ikke mer enn en halvtime. Når du reiser med Vings ruteflypakke bestemmer du selv reisens innhold.
Nyttige tips
  • Fin strandpromenade
  • Gode restauranter
  • Fin strand
Filtrer og søk hotell

Våre gjesters vurdering Petrovac

Finn reise til Petrovac
Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.