Se hotell (1)

Reiser til Budva

Montenegro, Montenegro
På en reise til Budva kan du oppleve gamlebyen innenfor ringmuren og den kilometerlange stranden som er kantet av klubber og utesteder.
Budva er kjent for to ting: Den gamle bydelen, Stari Grad, som ligger på en odde omgitt av en ringmur og med noen av kystens mest idylliske strender rett ved siden av. Her ligger også Slovenska Plaza – en kilometerlang strand med restauranter, fornøyelsesområder og basarer.
Budvas eldste deler har aner fra antikken, men det var venetianerne som bygget den ringmuren vi ser i dag. Innenfor muren ligger det trange smug, vakre små torg og mange restauranter og barer der man kan slå seg ned og se på folkelivet mens man hviler bena etter å ha gått opp på ringmuren for å beundre utsikten. Har du flaks kan du få med deg en av konsertene eller teaterfestivalene som arrangeres her med jevne mellomrom.
Rett nedenfor ringmuren ligger Ricardova Glava, den første av tre små strender rett nord for Stari Grad. De andre to er Mogren 1 og 2, som ligger langs en gangvei som er hugget inn i klippen. I Budva får du en ferie med uteliv, kultur og masse sol og bading.

Uteliv i Budva

Syd for Stari Grad ligger marinaen, etterfulgt av den kilometerlange stranden Slovenska Plaza og strandpromenaden Slovenska Obala som har alt man kan ønske seg av klubber med dansegulv under åpen himmel, butikker, barer og restauranter der man kan tilbringe hele kvelden. Her handler ferien om strandliv på dagtid og uteliv om kvelden. Innenfor Slovenska Obala er det roligere – der finner du Montenegros hverdagsliv, restauranter, butikker og busstasjonen der du enkelt kan hoppe på en buss både nordover og sydover langs kysten.

Budvas riviera og Kotor

Kyststrekningen langs Adriaterhavet blir kalt Budvas riviera. Her ligger de fleste og beste strendene i Montenegro, og lengre inn er det mange severdigheter som det er enkelt å komme til med buss eller taxi. Besøk for eksempel elegante Porto Montenegro eller den stemningsfulle middelalderbyen Kotor, der du kan rusle langs den berømte ringmuren.
Nyttige tips
  • Rimelig mat og drikke
  • Lokale restauranter
  • Hotell med gratis WiFi
  • Hotell på stranden
Filtrer og søk hotell

Våre gjesters vurdering Budva

Reisemålet har ingen anmeldelser enda

Finn reise til Budva
Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.