Se hotell (8)

Reiser til Montenegro

På en reise til Montenegro får du mye ferie på et lite område. Her er det aldri langt til strender, opplevelser og gode måltider.
Velkommen til Montenegro – et land som frister med fine strender langs Adriaterhavet i tillegg til en rik historie, godt bevarte middelalderbyer og en fargerik kultur. Og liker du å spise godt i ferien har du kommet til rett sted – her er det mange fristelser til lave priser. I Montenegro trenger du aldri å reise langt for å finne ditt favorittsted – enten det er folkelivet i Budva, den familievennlige atmosfæren i Petrovac eller kanskje den kilometerlange stranden i Becici.

Montenegros perler

Den enkleste måten å bli kjent med Montenegro er å hoppe på bussen og gå av når du ser noe interessant. Avstandene er korte, og det er mye å se og oppleve. Et eksempel er middelalderbyen Kotor med sin fantastiske bymur som slynger seg oppover fjellsiden. Eller ta det litt eksklusive Porto Montenegro, hvor lystyachtene ligger tett i tett i havnen. Strender er det mer enn nok av, med alt fra intime små klippestrender til kilometerlange sandstrender kantet av en livlig strandpromenade.

Spis godt i Montenegro

Montenegrinerne selv er veldig stolte av sitt kjøkken, og det med all mulig grunn. Her er det inspirasjon fra både Italia og Balkan sammen med lokale råvarer og alle de delikatesser som Adriaterhavet har å by på. Pizza, pasta og risotto finner du overalt, i tillegg til mer robuste, lokale retter. Vil du skeie ut kan du bestille en fersk grillet hummer sammen med en av landets egne viner. Len deg tilbake og nyt ferien!

Vings reiser til Montenegro

Ving tilbyr tre ulike reisemål i Montenegro. Lengst i sør ligger Petrovac mellom fjellene og med utsikt mot havet. Petrovac er et fint reisemål om du planlegger å reise med barn til Montenegro. Ving har et barnevennlig hotell med All Inclusive bare et steinkast fra stranden. Her er det også en fin (og bilfri) strandpromenade hvor selv små barn kan løpe rundt, og det er mange restauranter i området som tilbyr det meste. Litt lenger nord, i Becici, kan du bo på et av Montenegros beste hotell like ved den kilometerlange stranden. Følger du stranden nordover kommer du snart til Budva, et av landets mest populære reisemål, med en strandpromenade for de partyglade og en bydel i nordenden som er omgitt av en ringmur. Med Vings fleksible reiselengder velger du slv når du vil reise og hvor lenge du vil være borte.

Utforsk Montenegro

Det er mye spennende å se og gjøre på en ferie til Montenegro. Mange av attraksjonene kan du reise til på egen hånd, for eksempel med taxi. Langs kysten ligger strendene på rekke og rad, så sørg for å besøk flere av dem. Du kan dra på båttur eller gå turer i fjellene. Den lille byen Sveti Stefan ligger vakkert til på en strand, og er et av Montenegros mest fotograferte steder.
Finn ditt hotell

Reiser til Montenegro

Becici
I Becici kan du hygge deg på den lange stranden og bo på hotell med All Inclusive. Reisemålet er også et godt utgangspunkt for deg som vil oppdage mer av Monenegro.
Budva
I Budva får du en ferie med strandliv, bra uteliv og herlige kvelder i stemningsfulle Stari Grad.
Petrovac
  • Attraksjoner
  • Barnevennlig
  • Shopping
Petrovac er et barnevennlig reisemål med fine strender, og passer perfekt for en herlig familieferie med mye sol og bad.

Inspirasjon

Montenegro

Montenegro

Montenegro lokker med sprellfersk, nygrillet blekksprut, middelalderarkitektur, fristende
strender og en vinkultur som altfor få kjenner til. Her kan du lese mer om hva Montenegro har å tilby.

Finn reise til Montenegro
Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.