Se hotell (19)

Reiser til Mauritius

Hvis det finnes et reisemål som kan beskrives som paradiset, så må det være Mauritius. Dette er en av de mest eksklusive og fascinerende ferieøyene i Det indiske hav. Her er sandstrendene blendende hvite og vannet fantastisk klart. Og den grønne, tropiske naturen med sine vakre fossefall er som tatt ut av en reklamefilm for sjampo. Klimaet er varmt og behagelig året rundt, og av og til kommer det korte tropiske regnskurer som frisker opp og sørger for at øya alltid er frodig og innbydende.

Finn ditt hotell
Vær og klima
Når er det best vær på Mauritius?
Mauritius har to årstider: sommer og vinter, men det er sol og varmt året rundt. Gjennomsnittstemperaturen på dagtid er 24-29 grader, og nettene er noe mildere med 18-23 grader. Øya har et mikroklima som gir raske værforandringer hvis man beveger seg rundt på øya. Regnskyer kan ses i horisonten samtidig som solen skinner på stranden. Sommeren, fra november til april, er varmest med ca. 30 grader på dagtid. Luftfuktigheten er høyere og perioden har noen flere regndager enn vinteren. Mai-oktober regnes som vinter og denne perioden har flere soldager, men temperaturen er noe lavere, omtrent 25 grader. Vanntemperaturen er omtrent den samme hele året, ca. 23-27 grader.

Reiser til Mauritius

Flere reisemål i Mauritius
Mauritius
  • Strender
  • Underholdning
  • Attraksjoner
Mauritius er vakkert, vennlig og et av Det indiske havs mest eksklusive og fascinerende reisemål. Her er sandstrendene brede, myke og blendene hvite, og de finnes mer eller mindre rundt hele øya.

FINN REISE TIL Mauritius